Bu Ne Perhiz Bu Ne Lahana Turşusu

0

Bolu Belediye Başkanı CHP’li Tanju Özcan Belediye Meclisi, Eylül ayı 2. Birleşiminde ‘soruyorum size biz bir vatandaşa zulm ediyor muyuz? Elektriğini suyunu kesiyor muyuz? Kime zulm ediyoruz?’ derken aynı saatlerde gazeteci Kamuran Alagözoğlu’na ait Nasip gıda isimli iş yerini mühürlettiği ortaya çıktı. www.bolununsesi.com web sitesinin haberi şöyle;

      Başkan çıldırmış olmalı!

Belediye Başkanlığı makamının gücünü kullanarak Gazetemizi susturmaya yönelik fiili eylemlere başlayan Tanju Özcan, bu kez belediye zabıtaları ile tebligat göndererek dükkanımızı mühürletiyor.

- Relam -
Mutlu Yıllar

      Kendisini ve Bolu’yu tüm Türkiye’ye rezil eden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, eleştriler karşısında makamının gücünü kullanma yoluna giderek, yine yanlış üstüne yanlış yapmaya devam ediyor.

      Kafelerin ruhsatı falan olmadığı gibi belediyeye 10 milyon lira borçları var!           Senelerdir iş yeri açma ruhsatı bulunmayan Başkan’ın kendi eşine ait 14 Burda AVM’deki Meral Özcan’ın annesinin üzerine olan FORTUNE yabancı isimli dükkan başta olmak üzere, birçok kafe ve işyerinin değil iş yeri açma ruhsatı, iskan ruhsatlarının bile olmadığının altını çizen Gazetemiz Sahibi Kamuran Alagözoğlu, “Bolu’da bir kafe 11 yıldan beri Belediye’ye 1 kuruş kira ödemediği gibi, 3 milyon lira borcu olduğu halde, başkan bütün bunlara göz yumarak sözleşmesini yeniliyor. Kafe sahibi yetmedi Belediyenin gözüne soka parkın içine kaçak bina inşa ediyor. Vali evinin karşısındaki kafe de aynı şekilde kira falan ödemediği gibi, yine belediyenin gözüne soka soka parkın içine kaçak bina yapıyor. Bunların ne iskan ruhsatı ne de işyeri açma ruhsatları bulunuyor. Bolu’da kafelerin Belediye’ye en az 10 milyon lira batak borçları olduğu halde, başkan çıkmış “Ben Bolu halkının bir kuruşunu kimseye yedirmem” diye yalan söylüyor ve görevi kötüye kullanmak suçunu işlemek pahasına bunların hepsine göz yumuyor.

      Tebligattan 2 saat sonra dükkan mühürlenir mi?      

      Ben ise şu ana kadar işyeri açma ruhsatı için müracaatımı yapmış ve evrakları Zabıta Müdürlüğü’ne teslim etmiş bulunuyorum. Sadece 1 evrak eksik olmasına ve bu evrağın tamamlanması için süre verilmiş olmama rağmen, şahsıma ait Nasip Gıda isimli iş yerime bugün saat 14’te gelen zabıta ekipleri, mühürleme tebligatı bırakarak 2 saat sonra saat 16’da gelip dükkanı mühürleyeceklerini belirttiler.”

       Bolu yanlış adamı seçti        

      Seçildiği ilk günlerde bile, “Bolu yanlış adamı seçti” demekten kendimi alamamıştım. Benim 15 M2’lik dükkanımı mühürleterek benden intikam alma peşinde olan bir şahsiyet olan Belediye Başkanı Tanju Özcan hakkında baştan beri yanılmadığımı görerek kendi kendimle gurur duyuyorum. 20 yıldan beri Bolu’da bütün gazeteci geçinenler belediyenin kasasından her yıl 1 milyon liranın üzerinde para hortumlarken, 30 yıllık BolununSesi Gazetesi sahibi olarak belediyeden 1 kuruş para almadım. Eski başkan ve şimdiki başkan gibi insanlara da muhalif olarak gazetecilik hayatımı sürdürdüğüm, hapse bile girdiğim için de kendimle gurur duyuyorum.”