Tüyü Bitmemiş Yetimin Hakkı Çöpe Atılmış

Biz yazmaya CHP Bolu Belediyesi dağıtmaya devam ediyor. Biz yazmaktan yorulduk Bolu Belediyesi Dağıtmaktan yorulmuyor. Gün geçmiyor ki bir skandal yerel gündemde, ay geçmiyor ki ulusal gündemde yer almasın. Sonra işini hakkı ile yapan Bolu Son Haber beynine ok kaçmış partizan trollerin hedefi oluyor.

Bolu Belediyesi tarafından dün vatandaşın vergileri ile basına peşkeş çekilen paraları duyurmuştuk bugün ise sosyal medyada yapılan bir paylaşım durumun ne kadar vahim bir hal aldığını gözler önüne seriyor. Bolu Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz yıl hiç bir lüzum yokken bastırılıp dağıtılmaya çalışılan ‘Bolu Delediye TV!’ isimli dergilerin çuvallarla çöpe atıldığını gösteren bir paylaşım görenlerin vicdanını sızlatıyor.

Facebook sosyal paylaşım sitesinde bulunan DEMOKRASİ CUMHURİYET HÜRRİYET EŞİTLİK İSİMLİ GRUPTA TC Halil Demir isimli CHP’li olduğu değerlendirilen vatandaşın paylaşımında çöpe atılan dergi görsellerinin üzerinde şu ifadelere yer veriliyor “Bu resimler 24 Nisan Cumartesi saat 13 civarında Bolu İş Hanında tarafımca çekildi Bolu Belediyesinin hizmetleri halka ulaştırılsın diye üretilip dağıtıma çıkarılan DERGİLERİ halk yerine ÇÖPE bırakılmış sorumluları bulunsun” şeklinde yazarken yine aynı grupta paylaşıma yorum yapan ve CHP’li olduğu değerlendirilen TC Hülya Berberoğlu isimli vatandaş ise “TC Halil Demir tamam gerekli yerlere ulaştıracağım” yorumunu yapıyor.

Sorumlular Bulundu Mu?

Halil Demir isimli vatandaş sorumluların bulunmasını isterken Başkan Özcan’ın sosyal paylaşım savunucusu CHP’li TC Hülya Berberoğlu’nun ve CHP’li Bolu Belediyesinin sorumluları bulup bulmadığı, bu dergilerden kaç adet basıldığı ve kaç adetinin dağıtılıp kaç adetinin çöpe atıldığı merak konusu oldu.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir