Ucube Yapı Tehdit Saçıyor, Halk Tepkili

Eski karayolları ve cezaevi arazisindeki kullanılmayan binalar Bolu belediyesi tarafından yıkılıp molozlar 2 ay önce taşınmıştı.

Haber sitemizdeki 7/24 Çevrim içi ihbar hattımızdan esnaf olduğunu belirten bir esnaf sitemde bulunarak, “Bu eski cezaevi her tarafı yıkıldı ama buradaki duvar öylece duruyor ve hergün  bizde dahil binlerce insan o kaldırımı kullanıyor. Birilerinin üstüne çökünce mi gereken yapılacak, her gün oradan geçiyoruz Bolu’da iki gün iklim değişip yağmur yağsa o duvar çöker gerekeni yapsınlar. Parke ihalesi gibi para kazandırmaz ama belki bazı canları kurtarmış olurlar” diyerek tepki gösterdi.


Esnaf olduğunu söyleyen vatandaş isim bilgilerinin gizlenmesini talep ederek sitemizden haber yapılmasını istedi. Kendisine ilgisi ve duyarlılığı için Bolu Son Haber olarak teşekkür ediyoruz.

Sizinde haber olabileceğini düşündüğünüz şeyler olursa sağ alttaki Çevrim içi butonuna tıklayarak 7/24 bize ulaşabilirsiniz. Sitemizin her hangi bir siyasi parti ile yakınlık ilişkisi olmadığı gibi kamu zararına sebebiyet verebilecek bir olayı çekinmeden yazıp yayınlayacağından emin olabilirsiniz.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir