Ülkü Ocakları Kurban Bağışlarınızı Bekliyor

Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Özkalem yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde kurban derilerinin Ülkü Ocaklarına bağışlanması hakkında açıklamalarda bulundu. Cihan Özkalem’in açıklaması şöyle;

” Bu yıl da geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz gibi Ülkü Ocakları olarak kurban kesimi yapacak ve kurban derilerini, kelleleri ve kurban paylarını toplayacağız. Kuruluşumuzdan bugüne kadar tek amacımız, Vatanımıza, Milletimize ve Gençlerimize sahip çıkmak için mücadele etmek olmuştur. Ülkücü Türk Gençliğine destek olabilmek için tüm vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz.

Ülkü Ocakları olarak, Ülkücü kardeşlerimizin daha iyi koşullarda eğitim almalarını sağlamak ve Ülkü evlerimizde yaşayan arkadaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için katkılarınızı bekliyoruz. Daha önce düzenlediğimiz birçok yardım kampanyasında olduğu gibi, şeffaflık ve güvenilirlik ilkelerine bağlı kalarak hareket ettik ve bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğiz. Destekleriniz için bizimle iletişime geçin, kurban derilerinizi alalım.

Ülkemize ve milletimize karşılıksız hizmet eden Ülkü Erlerinin başka gruplara veya örgütlere teslim edilmemesi için verdiğimiz mücadelede bu kampanyamız büyük bir öneme sahiptir. Bugüne kadar vatandaşlarımız Ülkü Ocakları için gerekli desteği verdiler ve yine vereceklerine hiç şüphemiz yok.” açıklamalarında bulundu.

1 Yorum

5 1 oy
Habere Puan Ver!
1 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
Adem
Adem
Ziyaretçi
14 Haziran 2023 11:36 11:36

Kurban bağışlarınızı ülkü ocaklarına yapın yardımlarınız yerine ulaşsın.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir