Bolu’da Polis Memuru İntihar Girişiminde Bulundu. Suçu 14 Yaşlarındaki Çocuğa Attı

Olay bugün saat 15:45 sularında Borazanlar mahallesi Erman sokakta meydana geldi.

İki el silah sesi ve imdat sesleri ile bağırmaya başlayan vatandaşın yardımına ilk vatandaşlar koşarak vatandaşın kanayan bölgelerine tampon yaparak 112 acil servise bilgi verdiler. Olay sonrasında bilinci açık olan vatandaş “Ben Polis memuruyum. Ziraat bankası ATM’sinden 8.000₺ para çektim siyah mont ve kapüşonlu biri beni takip ediyordu sonra beylik tabancamı hızlıca çekerek beni vurdu ve paraları alarak kaçtı” dedi.

Görgü Tanıkları Polis Memurunu Yalanladı

O sırada balkona sigara içmek için çıkan ve polis memuruna ilk müdahalede bulunan vatandaş ise “ben o sırada balkonda sigara içiyordum. Vatandaşın olayın olduğu yerde dolandığını gördüm sonrasında iki el silah sesi geldi ve imdat diye bağırmaya başladı o sırada yakınında kimse yoktu dedi.”

Öte yandan Siyah ve montlu kişinin bir K. isimli 13-14 yaşlarında bir erkek çocuğu olduğu ve olay yerinden uzakta olduğu ortaya çıktı. K. isimli çocuk ise “ben buradan geçtim bu adam burada oturuyordu ben geçtikten sonra iki kez silah sesine benzer bir ses duydum sesin öncesinde torpil sesi olduğunu sandım ancak yerde imdat diyerek bağıran bir adam olduğunu görünce kimse de olmadığı için caddeye çıktım be bir ablaya durumdan bahsettim sonra buraya geldik” dedi. Kadın ise olayın bu şekilde gerçekleştiğini teyit etti.

İntihar girişiminde bulunan kişinin Kıbrıscık Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Adem Saydam olduğu belirlendi.

Olay yerinde geniş güvenlik önlemi alındı.

1 Yorum

0 0 oylar
Habere Puan Ver!
1 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
Esra
Esra
Ziyaretçi
21 Haziran 2023 10:10 10:10

Yakan haber yapmayın ! Adam vuruldu benim yakınım kendisi deliller var faili aranıyor!!!

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir