Vefalı Teyze’ye İade-i Ziyaret

Kendi elleri ile hazırladığı yemekleri her gün emniyete götüren teyzeye Bolu Emniyet Müdürlüğü Personeli tarafından iade-i ziyarette bulunuldu.

İhsaniye Mahallesi sakinlerinden Fatma Mallıoğlu üç yılı aşkın bir süredir düzenli olarak kendi elleriyle hazırladığı börekleri Polis Merkezi Amirliği’ne getirerek görevli personele ikram ediyordu.

Bahçelievler Polis Merkezi Amirliği personeli de bu duyarlı ve şefkatli davranışına karşı Fatma teyzenin evine giderek çeşitli hediye ve çiçekler ile teşekkür ziyaretinde bulundu. Fatma teyzeye istek ve ihtiyaçları olup olmadığı sorulurken teşkilat olarak her zaman yanlarında olduğu söylendi.

“Kalpten Kalbe Yol Vardır”

Fatma teyze ve emniyetin ikili diyaloğu “Kalpten kalbe yol vardır” atasözünü hayırlattı.

 Kalpten Kalbe Yol Vardır Atasözünün Anlamı (TDK) Nedir?

 Birinci Anlam: Birbirini düşünen ve özleyen insanlar, birbirinden uzakta olsalar bile kalben yakındırlar. Aralarındaki mesafe ilişkilerine zarar vermez. Buluşacakları günü sabırla beklerler ve bir gün mutlaka bir araya gelirler.

 İkinci Anlam: Kalben birbirine yakın olan kişiler genelde aynı duyguları hissettikleri için çok iyi anlaşırlar. Aynı şeyleri düşünüp isterler. Kalpten kalbe giden birçok yol vardır ve o yol sevgiden geçer.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir