Velioğlu Neyi Amaçlıyor? İşte Konunun Detaylı Analizi!

0
BGC Başkanı Bülent Velioğlu Neyi Amaçlıyor. Detaylı Analiz

Bolu gündemi geçtiğimiz hafta Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın BGC Başkanı Bülent Velioğlu’nu hem kendi sosyal medya hesabından hem de Belediyenin sosyal medya hesaplarından kınadığı paylaşımı konuştu.

Neydi bu kınamanın konusu. Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Velioğlu ülkemizin yegane düşmanı ABD’nin ülkemizdeki uzantıları ile bir görüşme yapıyor ve kendi sosyal medya hesabında “kıymetli dostum vs.” ağızlar kulakta nameler yağdırdığı foto paylaşımları yapıyor.

- Relam -
Mutlu Yıllar

Çıkar Dostluğu 1 Paylaşımla Mı Bitti?

Biz kurulduğumuz günden bu yana tüm gerçekleri araştırmacı gazetecilik ruhu ile çarşaf çarşaf yayınlarken, Tanju Özcan hakkında oy devşirmek için popülist açıklamalar yapıyor şovmenlik yapıyor derken her türlü mobing şantaj ve yaptırıma maruz kalırken Velioğlu bize Anıtparktan çıkıp “çakma gazeteci, ahlak yoksunu şerefsizler” diyerek Tanju Özcan’dan aldığı paralara karşılık bize hakaret ediyor sosyal medya kitlesini bize karşı bir küfür hakaret silahı olarak kullanıyordu. Karşılığında da çıkar dostu Tanju Özcan’dan nemalanıyor. Tanju Özcan da bunlara namuslu şerefli basın derken bizim hakkımızda çeşitli yakıştırmalarda bulunuyordu! İnsan şimdi kim şerefli demeden de edemiyor ister istemez.

Çıkar Dostluğunu Amerikan Doları Mı Bitirdi?

ABD menşeli bir filmde bir oyuncunun “Cehenneme hangi şartla gidersin?” sorusuna diğer oyuncu “Cehenneme sadece çok, çok ama çok para için giderim” cevabını veriyordu. Bülent Velioğlu’da parayı çok seven bir insan. Caddede pilavcısı, Gölcükte kafesi bulunan her ay belediye ve şirketleri ile bunlara yakın kişilerden onbinlerce lira gelir elde eden biri. Eğer bildiğimiz Velioğlu başkanın paylaşımından sonra koşa koşa gidip başkanın elini eteğini öpmek yerine bir basın açıklaması ve devamı haberler ile Tanju Özcanla arasındaki çıkar dostluğunu bitiriyorsa. Velioğlunun çıkar dostluğunu bitirmesinin tek sebebi Amerikalılar tarafından kendisine vaat edilen çok, çok ama çok para olabileceği aklımdan geçen tek şey.

Amerikalılar Ve Velioğlu Karşılaştırması!

Kısaca; Amerikalılar yani G-7 ülkeleri arasında birinci sırada yer alan, 1’nci ve 2’nci dünya savaşının galibi, dünyanın en büyük nükleer askeri ve ekonomik gücü olan vb. vb. Amerikan temsilcileri. Sen ki! G-20 ülkeleri arasında yer alan yıllarca darbelerle krizlerle dize getirilen ancak dünya beşten büyüktür diyen Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde küllerinden yeniden doğan Türkiye’nin, 81 vilayetinden 300 bin nüfuslu Bolu ilinin olsanda olur olmasanda olur kıytırık bir cemiyetinin başkanısın!

Peki Neden Amerikalılar Velioğlu İle Görüşüyorlar?

Usta gazeteci yazar Abdülkadir Selvi Hürriyet Gazetesindeki 13 Mayıs 2021 tarihli yazısında şunları aktarıyor;

ERDOĞAN’DAN NEDEN RAHATSIZLAR

İsrail’in bombardımanı altındaki Filistinlilere sahip çıkan kim? Sadece Erdoğan çırpınıyor. Arap dünyasından ses çıkıyor mu?

Zaman zaman uluslararası sistem Erdoğan’dan neden rahatsız, diye düşünüyorum. Askeri vesayeti geriletip, 15 Temmuz’da ABD-FETÖ ortak darbesini püskürten, başörtüsü yasağını kaldırıp Ayasofya’yı açan, Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı ve Barış Pınarı harekâtlarıyla sınırımızda oluşturulmak istenen PKK garnizon devleti kurma planını parçalayan, Mavi Vatan’ı kazandırıp, Libya’da Hafter darbesini önleyen, Karabağ’da Azeri kardeşlerimizin zafer kazanmasından büyük payı olan Erdoğan’dan niye rahatsız olmasınlar ki? Benimki saf bir soru.” diyor Abdulkadir Selvi.

Aslında gündemle haşır neşir olan herkesin bildiği konuları usta yazar aslında başlıklarla özetlendirmiş. Peki şu an görevde olan Amerikan Başkanı Joe Bidon seçim öncesinde ne diyordu “Türkiyedeki Ak parti yönetimi ve Recep Tayyip Erdoğandan rahatsızız 2023 seçimleri öncesinde muhalefeti destekleyip Recep Tayyip Erdoğandan kurtulacağız” minvalinde açıklamalarda bulunuyordu.

Yani ABD artık darbeler ile krizler ile terör ile dize getiremediği Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeki Türkiyeyi dolar silahını kullanarak içeriden satın aldığı insanların sosyal medyadaki algı silahlarını kullanarak seçim ile yönetim değişikliği yaparak iktidar değişikliği yapmayı hedefliyorlar.

Kişi En İyi Kendinden Bilirmiş İşi!

Amerikalılar Boluya geldiklerinde Valilik ve Belediye Başkanından randevu istiyorlar ve olumsuz yanıt alıyorlar ancak BGC başkanı Velioğlu ile görüşme sağlıyorlar ve Tanju Özcan bundan haberdar olup çıkar-çıkar ilişkisi olmasına rağmen hemen Velioğlu’nu ifşa ediyor. Neden? Zeki bir insanın Amerikalıların Velioğlu ile neden görüştüğünü anlamaması mümkün değil. Sosyal algı ile sandıklara giden insanların oy tercihlerinin nasıl değiştiğini ise en iyi Tanju Özcan kendisinden biliyor zira BGC ve Velioğlu önderliğindeki yerel kartel medyanın sosyal medya algılarıyla halkı gazlaması ile başkan olmuş, Velioğlu’nun da basın açıklamasındaki gibi “milliyetçilik edebiyatı yapan, sağlıklı kafa ile düşünemeyen, bel altı sohbeti seven, şovmen ve popülist” birisi.

Sonuç Olarak

Amerikan derin devleti yıllar yıllar öncesinden çıkarlarını planlayan ve çıkarlarına göre kendi iktidarlarını dahi içlerinde gerek cinayet, (Başkan John F. Kendy Cinayeti) gerekse sosyal propagandalar ve sansür ile (Donald Trump’a seçim öncesi ve sonrasında yapılan sosyal sansür) yöneten bir ülke. Amerika’nın çıkarları Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı istemiyor. İstemediği gibi de yıkmak için elinden geleni yapıyor. İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanlığı ve Bolu Belediye Başkanlığı gibi sandıkları sosyal medya silahı ile kazandığını bildiği için de 2023 seçimlerinde aynı taktik ile Recep Tayyip Erdoğan’ı koltuktan indirmeyi amaçlıyor. Bunu yapabilmesi için Bülent Velioğlu gibi paraya tamah eden insanlara fazlası ile ihtiyacı var.

Tanju Özcan ise MİT kumpası gibi davalarda ismi geçen bir insan olup, Tanju Özcan’ın gözünden baktığımızda Amerikalıların yerelde CHP’ye destek vermesi Tanju Özcan’ı zayıflatır zira CHP seçmeni Bolu’da Tanju Özcan merkezli siyaset izlerken bundan CHP İl Başkanı Kazım Karsu ve CHP yönetimi aslında çok rahatsız. Aslında Tanju Özcan çok da milliyetçi olduğu için Velioğlu’nu ifşa etmiyor. Kendi pabucunun dama atılmasından korkuyor.

Ayrıca linke veya görsele tıklayarak 21.04.2020 tarihli “Velioğlu Kolyenin Etkisinden Kurtulamadı” başlıklı yazımızı da okuyabilirsiniz. https://www.bolusonhaber.com/velioglu-kolyenin-etkisinden-kurtulamadihttps://www.bolusonhaber.com/velioglu-kolyenin-etkisinden-kurtulamadi/

Görsel Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın yine sosyal medyada “Kilise açmak için başvuran papaz bu papaz değil” başlıklı paylaşımından alınmıştır