5 ay önceki sorularımız neden yanıtlanmadı?

22 Ekim 2020 tarihli haberimiz; 

        Bütün bunlar tesadüf olabilir mi?

       Bolu Belediye Başkanı  Tanju Özcan’ın evinin bitişiğindeki arsa Abdullah Onur’a aitken, bir anda el değiştirip Tanju Özcan’a geçti. Aynı zaman diliminde Abdullah Onur’un Salıbeyler’de yapacağı villa arsalarının ortasında kalan cami yeri plan tadilatı yapılarak siliniverdi. Yine aynı kısa süre içinde Onurlu Yapıya Paşaköy Mezarlığı’nın bitişiğindeki arsaya inşaat malzemeleri depo izni ruhsatı verildi. Bütün bunların hepsinin aynı zamana denk gelmesi bir tesadüf olabilir mi?

        Planda Cami yeri olarak ayrılan 834 no’lu parselde acilen plan tadilatı yapılarak, ‘caminin yok edilmesi’ konusunda Belediye Başkanı Tanju Özcan’dan açıklama beklemeye devam ediyoruz!

        *Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Paşaköy Mahallesi’ndeki villasının bitişiğindeki arsayı aldığı ve şu günlerde yeni aldığı arsaya doğru mevcut binaya bitişik olarak sundurma bir inşaat yapmaya başladı. Tanju Özcan’ın bitişiğindeki arsa Onurlu Yapı’nın Sahibi Abdullah Onur’a aitti. Yakın zaman içinde Tanju Özcan’a geçti.

          *Aynı zaman dilimi içinde Abdullah Onur’un Salıbeyler’de yapacağı villa arsalarının ortasında kalan camii yeri, plan tadilatı ile bir anda siliniverdi. Cami yeri olarak ayrılan 834 no’lu parselde acilen plan tadilatı yapılarak, ‘caminin yok edilmesi’ konusunda Belediye Başkanı Tanju Özcan’dan açıklama beklemeye devam ediyoruz!

        Özcan ise suskunluğunu koruyor, bu konuda ağzını bıçak açmıyor.

        *Yine aynı kısa zaman dilimi içinde Onurlu Yapı’ya ait Paşaköy Mezarlığı’nın bitişiğindeki arsaya inşaat malzemeleri depo izni ruhsatı verildi. Bilindiği gibi şehir içinde bu tür yerlere şehir içinde ruhsat verilmiyordu.

         Şimdi soruyoruz;

         Tanju Özcan’ın Onurlu Yapı Abdullah Onur’dan yanı başındaki arsayı alması, Cami yerinin silinmesi ve Onurlu Yapı’ya mahallenin ortasına, konutların apartmanların yanıbaşına inşaat malzemeleri deposu için ruhsat verilmesi…

         Bütün bunların hepsinin aynı zamana denk gelmesi bir tesadüf müdür?

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir