Ak Parti İl Başkanı Suat Güner “Dava Bitmedi” Dedi

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Belediye Meclisi 2022 Mayıs ayı ikinci oturumunda yapılan oylamada el kaldıran Ak Parti Meclis üyesi Hacer Çınara, “Bana niye el sallıyorsunuz hanımefendi. El sallamak ayıp oluyor. Ben evli barklı adamım. Öyle şey olmaz “dedi.

Bu sözlerin haber sitemizde haber olması ve sonrasında ulusal basına yansıması ile Tanju Özcan partisi CHP’den bir yıl uzaklaştırma cezası alırken Hacer Çınar Cumhuriyet Savcılığına ‘hakaret’ ve Aile Mahkemesi’ne de ‘taciz’ suçlaması ile şikayetçi oldu.

Bolu 5. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen hakaret davasında Hacer Çınar’a bir hakaret edilmediği gerekçesi ile Tanju Özcan beraat etti.

Algıların Başkanı

Bunun üzerine harekete geçen Tanju Özcan geçtiğimiz hafta yapılan Belediye Meclis Toplantısı’nda sanki tüm davalaradan beraat etmiş algısı oluşturarak yine gündeme gelmeye çalıştı ve başarılı da oldu. Kamuoyunda Tanju Özcan suçsuz algısı oluşturdu.

Suat Güner “Show” Dedi.

Yaşanan gelişmelerin ardından sosyal medya hesaplarından bir paylaşım yapan Ak Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner ise “Bolu Belediye Meclis toplantısında Bolu dan çok şhow izlemeye alıştık ve normalmiş gibi geliyo ama bir konuya açıklık getireyim..

Sayın Başkan ın herzamanki gibi detayını göstermeden elinde salladığı “hukuken de aklandım vicdanen de elimde beraat ettiğimin belgesi var” dediği BAYAN Belediye Meclis üyemize sözlü tacizde bulunmasından sonra yürüyen hukuki süreçte henüz kendi beyanınca “aklanmadığı”, davanın devam ettiği hatta duruşma gün ve saatinin belirtildiği evrak’ı net bir şekilde kamu oyu ile paylaşıyorum” ifadelerinde bulundu.

Dava 10 Ocak’ta

Suat Güner’in paylaşmış olduğu belgeye göre Tanju Özcan ve Hacer Çınar’ın Bolu Aile Mahkemesi’nde ki davaları 10 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir