Ak Parti İl Başkanı Suat Güner Sanayi Ve İzzet Baysal Esnafını Ziyaret Etti

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, bu hafta sanayi sitesi ve İzzet Baysal Caddesi esnafını ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi.

24 Şubat’ta gerçekleştirilen AK Parti Bolu 7. Olağan İl Kongresi ile göreve gelen AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, ilk günden itibaren yoğun bir tempo içinde çalışmalarını sürdürüyor. Hem partide hem de sahada sık sık vatandaşlarla buluşan Suat Güner, bu hafta sanayi sitesi ve İzzet Baysal esnafını ziyaret etti.

HAFTA İÇİ SANAYİ HAFTA SONU İZZET BAYSAL ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Bu hafta içi ilk olarak Küçük Sanayi Sitesi’nde faaliyet yürüten sanayi esnafını ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Suat Güner, bugün de İzzet Baysal Caddesi’nde bulunan ve hafta sonu kısıtlamasından muaf olan esnaflara ziyaret gerçekleştirdi.

ESNAFI DİKKATLE DİNLEYEN GÜNER SIK SIK NOT ALDI

Ziyaretlerde esnafların talep, sorun, şikayet ve önerilerini dinleyen Suat Güner, sık sık notlar alarak konuların takipçisi olacağı yönünde esnaflara söz verdi. Tedarik edilen aşıların gelmesiyle ülkemizin en yakın zamanda koronavirüs salgınından kurtularak hayatın normale döneceğini ve ekonomik olarak esnafın rahatlayacağını belirten Başkan Güner, AK Parti Hükümeti olarak esnaf ve vatandaşın her zaman destekçisi olduklarını vurguladı. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren esnaflar ise kendilerine yakın ilgi göstererek sorun ve taleplerini dikkatle dinleyen İl Başkanı Suat Güner’e teşekkür ettiler.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir