Anket Sonuçlarına Göre Bolu Halkı ” YİNE AK PARTİ ” Diyor!

Türkiye’nin kaderini değiştirecek olan 14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala vatandaşların partilere ve milletvekili adaylarına bakış açıları olgunluk kazanmaya başladı. Bolu Son Haber olarak yapmış olduğumuz ankete vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken anket sonuçları “yine Ak Parti” dedi.

Facebook sayfamız, facebook grubumuz, 14 bin Bolulu grubu, Bolu Postası Grubunda paylaşılan ankette %7 altında olan partiler eklenmezken ankete 1000 üzerinde katılım oldu. Ak Parti %40 ile en yüksek oyu alırken MHP ikinci sırada %29 oy, İYİ Parti %16 ile üçüncü sırada yer aldı.

Türker Ateş’e CHP’den büyük tepki anket sonuçlarına yansıdı

2018 yılında Tanju Özcan ile 41 bin oy alan CHP’de ise işler oldukça kötü gibi görünüyor. Ak Parti’ye yakınlığı ile bilinen BTSO Başkanı’nın istifa ederek CHP’den birinci sıra aday olmasına CHP seçmeni büyük tepki gösterirken tepkinin büyüklüğü anketlere de yansıdı. Yapmış olduğumuz ankete göre CHP %12 oy alıyor.

Usta siyasetçiler 3-0 olur!

Öte yandan anketi yorumlayan usta siyasetçiler MHP’nin gerçekten büyük bir çıkış ivmesi yakaladığını belirtirken Ak Parti’nin 2 vekil çıkarmasının kesin olduğunu, MHP’nin de bir vekil çıkartması ile Cumhur ittifakının 3-0 yapacağını belirtiyorlar. Ak Parti seçmeninin sosyal medyaya olan uzaklığını da dikkate alan usta siyasetçiler bu durumda CHP ve İYİ Parti’nin oylarının daha da gerilerken Ak Parti oylarının artacağını ve Ak Parti’nin 3-0 ile Ankara’ya gidebileceğini, bu sonuçta en büyük etkinin ise Ulusal siyasette HDP ile yakınlaşma ile yerelde Türker Ateş’in aday gösterilmesinin etkili olduğunu belirtiyorlar.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir