Bırakın Başkanı Çalışsın!

“Misafirin makbul olanı az oturanıdır” Atasözü

31 mart yerel seçimlerinin ardından açık ara farkla belediye başkanı seçilen Tanju Özcan aradan 45 gün gibi bir zaman geçmesine rağmen hayırlı olsun’a gelen vatandaşlarla işlerini yarıda bırakarak kimsenin gönlü kalmaması adına,  özenli bir şekilde ayırt etmeksizin ilgilenmeye her vatandaşın sorunlarını sıkıntılarını dinlemeye çözümler aramaya devam ediyor.

Asansörle Çıkmak İmkansız!

Altıncı katta bulunan başkanlık katına ise asansörle çıkmak nerede ise imkansız, vatandaşlar asansörün önünde uzun kuyruklar oluşturup başkana ulaşmaya çalışıyorlar.

Belediye’ye işçi alımı söz konusu değil!

Gelen vatandaşların on kişiden dokuz’u kendine veya yakınına yeni iş bulmak veya imarla ilgili sorunlarından bahsetmek için geliyor.

Belediye’ye yeni işçi alımı söz konusu olmadığı gibi iş için gelen vatandaşlar İŞ-KUR’a yönlendirilirken imarla ilgili sorunu olan vatandaşlar ise İmar müdürlüğü ile görüştürülüyor. 

Enkaz devraldı!

Kasasında beş kuruş para kalmayan, neredeyse deliksiz bir km yolu olmayan, içi çürümüş bir belediye devralan Tanju Özcan’ın ise yapması gereken çok iş var.

Başkan Herkesle İlgileniyor!

Gelen her vatandaşın elini sıkıp, her biri ile özel olarak ilgilenen Tanju Özcan bu durumdan çok memnun olsa’da gelen vatandaşları ağırlamaktan belediye işleri ile tam manası ile ilgilenemiyor. 

Bırakın Başkanı Çalışsın! 

İster Tanju Özcan’a başkanlık yolunda oy versin ister vermesin herkesin birlikte yaşadığımız Bolu’da başkanın işlerini yapabilmesi Bolunun daha yaşanılabilir olması için özellikle zamana ihtiyacı olduğunu bilmemiz ve ayrı bir hassasiyet ve özen göstermemiz gerekir.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir