BU BİNAYA SAĞLAM GELEN HASTA DÖNER

Dörtdivan’ın makus talihinden midir, sahipsizliğinden midir yoksa üzerimizde dolaşan başka musibetlerden midir bilinmez ama yapılan hizmetlerin içimize sinen hiç mi bir tarafı olmaz?

Daha önce bu binanın yerinde bunun benzeri bir bina vardı ve o bina Dörtdivan’a Yeniçağa’daki gibi 24 saat acil sağlık hizmeti verecek hastane yapılacak denilerek yıkıldı ve yerine o binadan da kötü sipesivri bu bina yapıldı. Hastane desek hastaneye benzemiyor, sağlık ocağı desek hiç değil, merdivenlerine bakarak boğazda bir yalı desek hiç ilgisi yok o halde bu şekilsiz biçimsiz bina ne?

Bir yerlerden bulunarak emaneten takıldığı izlenimi veren Toplum Sağlığı Merkezi tabelasına bakarsak burası sözde bir sağlık kuruluşu olarak yapıldı. Ancak sırf bu bina yüzünden toplum sağlığını kaybeder. Buraya gelen hasta daha merdivenlerin beşinci basamağında son nefesini verir.

Bunu yapanlar, yapımında rol alanlar, projesini çizenler, projesine onay verenler, bunun yapımına finansal kaynak sağlayanlarda hiç mi göz hiç mi izan yok anlaşılır gibi değil. Dörtdivan’a bir şey yapıldı densin yeter, ne yapıldı, nasıl yapıldı önemi yok. Düşünce bu olunca ortaya böyle ucubeler çıkıyor. Olan milletin parasına oluyor.

Bu binanın karşısındaki sapasağlam eski Merkez İlkokulu Binası yıkıldı yerine hiç lüzumsuz bir ana okulu yapıldı. Dörtdivan’da okullar boş dururken ana okulu için bu okulların boş sınıfları yeterliyken sırf bir şey yapıldı densin düşüncesiyle anaokulu yapıldı. Madem ki eski Merkez İlkokulu yıkıldı. Yerine daha güzel, geniş, kullanışlı be estetik bir hastane yapılamaz mıydı?

Bize ulaşan haberlere göre binada hala teknik sıkıntılar mevcut. Birileri de çıkıp açıklama yapsa da Dörtdivan Halkı ne olup bittiğini öğrense.

Kaynak: DORTDIVANDAILYNEWS.COM

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir