Bolu Belediyesinde Necmi Arman Sesleri

Bugün haber sitemize “Necmi Arman’ın Bolu Belediyesi’nde koordinatör olarak göreve başlayacağı” yönündeki bilgiler üzerine Necmi Araman ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdik.

Necmi Arman “hayırlı olsun demek için arayanlar var, teşekkür ediyorum onca yıl Bolu Belediyesi gibi güzide bir kurumda birçok pozisyonda görev aldıktan ve emekli olduktan sonra tekrar adımın telaffuz edilmesi benim için bir gururdur. Ancak bana gelen bir teklif söz konusu değil. Bisikletten düştüğüm için beş tane kırığım var şuan bu sıkıntılarımla uğraşıyorum. Bana gelen bir teklif yok bunu geldiğinde değerlendiririm” açıklamalarında bulundu.

Necmi Arman Kimdir?

1965 Bolu doğumlu olan Necmi Arman Ankara Üniversitesi Jeoloji Bölümü mezunudur. 1990-96 yılları arasında özel sektörde görev alan Arman 1996-2019 yılları arasında Bolu Belediyesinde görev almıştır.

2016 yılında Bolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nden emekli olduktan sonra önce Tabiatın Kalbi Bolu Şirketi’nde Müdürlük yapan Necmi Arman sonrasında ise Fen İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevini yürütmüş ve 31 Mart seçimlerinden yaklaşık 20 gün önce istifa ederek belediyedeki görevini sonlandırmıştı.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir