Oto Tamircisine Verilen İhale “Yok Artık” Dedirtecek Cinsten

Belediye başkanı Tanju Özcan CHP Merkez İlçe Başkanlığı seçimlerinde eski başkan Çetin Uç’un Merkez İlçe Başkanı olmasını istememiş ve Ersan Türkoğlu’nu desteklemişti. Başkan Tanju Özcan kadim dostunun gönlünün kaldığını düşünmüş olsa gerek kendisine güzel bir kıyak çekmiş gibi görünüyor.

İlimizde onlarca oto tamircisi olmasına rağmen 31 Mart 2019 seçimlerinden sonra Bolu Belediyesi’ne ait kademe bölümünde nerede ise hiç bir aracın bakım ve onarımı yapılmayıp sanayi sitesindeki CHP’li Çetin Uç’a ait UÇ Özel Oto Servisinde yaptırılırken gelen bilgilere göre her iş için piyasa fiyatının iki katı ödeme yapıldığı belirtilirken Kamu İhale Bülteninde yayınlanan bir ihale ise “yok artık” dedirtecek cinsten.

İlimizde ve çevresinde yüzlerce oto özel servisi, ses ışık sistemleri tamir ve montajcıları bulunmasına rağmen 14 DD 568 plaka sayılı aracın üzerine ses sistemlerinin yerleştirilmesi (montaj) ihalesinde eski CHP Merkez İlçe Başkanı Çetin Uç’a CHP’li Belediye Başkanı Tanju Özcan 93 bin 270 Lira 50 Krş. ödeme yaptı.

Kamu İhale Kanunu’nun 21/f maddesine göre (kapalı zarf usulü ile davet) ihaleye çıkılırken sadece bir kişiye teklif gönderildiği ve o kişinin de Çetin Uç olduğu ekap kayıtlarında görülüyor.

Kamu İhale Kanunu Madde 21/f ‘ de en az 3 teklif alınması gerekirken Bolu Belediyesinin sadece CHP’li Çetin Uç’tan teklif alması, ayrıca işin hiç bir acelesinin bulunmaması Başkan Tanju Özcan’ın başını çok ağrıtacağa benziyor.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir