Duayen Gazeteci Kamuran Alagözoğlu’ndan Tanju Özcan’a Cami Tepkisi

Bolunun bekleyen bir çok sorunu varken rant peşinden koşup ‘Meyhane’ isimli iş yerine alkol ruhsatı verebilmek adına FETO’dan kalma montaj, şantaj taktikleri ile suni gündem yaratmak isteyen Belediye Başkanı Tanju Özcan’a bir tepki de ilimizin duayen gazetecisi Kamuran Alagözoğlu’ndan geldi. ‘Komik Olma Tanju Özcan’ isimli yazısında Alagözoğlu şu ifadelere yer verdi;

Komik olma Tanju Özcan ! 
       Bolu’nun çözüm bekleyen bir sürü sorunu varken, Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın durduk yere ve hiç de ihtiyaç yok iken “cami yapacağım” diye ortaya çıkması ve bunun üzerinden polemikler yaratmasına hiç kimse bir anlam veremiyor.
     Tanju Özcan, Halk Tv’ye verdiği röportajda cami yapmak istediği yerde çok fazla okul olduğunu, ancak 1km çapta sadece 1 tane cami olduğunu söyledi. Google maps’ten yaptığımız ölçümlerde ise 1 km çapta tam 7 (YEDİ) tane caminin bulunduğunu tespit ettik. Bunlar; 1-Borazanlar cami 450m, 2-Bilali Habeşi Cami 580m, 3-Paşaköy cami 880m, 4-Camlı cami 910 m, 5-Beşkavaklar yeni cami 680m, 6-Sümer cami 880m, 7-KIlıçarslan cami 890 m.
           Diyanetin son verilerine göre Bolu’da 1264 tane cami var, bu sayıya tarikat yurtlarının mescitleri dahil değil. Okul sayısında diğer illere göre İzzet Baysal Vakfı sayesinde şanslıyız, ancak o bölgede camiye değil, yine okula ihtiyaç var. Ayrıca imar planında okul yeri olarak ayrılmış alana, cami yapacağım diye ortaya çıkan Tanju Özcan’ın bu saçma düşüncesi karşısında şaşıran Bolu halkı, “Komik olma Tanju” diyerek sadece gülmekle yetiniyor.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir