Belediye Basın Yayın Müdürü Ergin Yönet’in Cumhurbaşkanı’na Hakaret Ettiği Kesinleşti

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın sağ kolu Belediye Basın Yayın Sorumlusu aslen Konya/Ereğli’li olan Ergin Yönet’in Cumhurbaşkanımızın sapıkmış gibi resmedildiği bilbord resminin üzerine “GENÇLİK KOLLARIMIZ SİFONU ÇEKMİŞ : ) #kk KADIN MIDIR? KIZ MIDIR?” yazılı hakaretlerle dolu paylaşımını “Basın Müdürü Ergin Yönet’in Cumhurbaşkanı ve Şehitlere Hakaret Dolu Paylaşımı Tepkilere Neden Oldu” başlıklı haberimiz ile siz değerli okurlarımıza duyurmuştuk.

Bu haberimizden sonra haber sitemizle alakası olmayan Bolu-Abant yolundaki diğer aile fertlerimize ait iş yerleri Bolu Belediyesi’nden ruhsatlı olmasına rağmen Belediye tarafından hiç bir gerekçe gösterilmeden mühürlenilmiş, ailemize ait işletmeler pandemi nedeni ile kıs kıs kıvranırken bir de Bolu Belediyesi tepelerine çökmüştü! İşletmelere ilişkin 3 tane dava açılıp yürütmeyi durdurma kararı alınmasına ve davalar devam etmesine rağmen geçtiğimiz Salı günü bir işletmemiz -20 derece soğukta 40cm kar varken Bolu Belediyesi tarafından zorla yıktırılarak aile fertlerimizin ticaretine darbe vuruldu. Mühürlemeyle ilgili haberi sizlere ‘CHP Bolu Belediyesinden Sitemize ve Basın Özgürlüğüne Tehdit!‘ başlıklı yazımızla duyurmuştuk.

CHP zihniyetinin yaptıkları bununla da kalmazken Belediyenin kasasından yüzbinlerce lira hortumlattırdıkları müfettiş raporları ile tasdik olunan kul hakkı yiyen kalemşörlere de hakkımızda “fotoşop haber, yalan haberci, yalan haber yapan site Belediyeden iş kopartmak için site kurdu” gibi başlıklarla tıpkı yeni yaşanan cami olayı gibi yalan haberlerle algı oluşturup sosyal linç kampanyaları başlatmışlardı.

Söyleyecek söz çok lakin uzun lafın kısası Cumhuriyet Başsavcılığı konu hakkında yaptığı hassas çalışmalardan sonra CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın Basın Yayın Sorumlusu Ergin Yönet’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiğine dair hazırladığı fezlekede “eylemin sübutunda şüphe bulunmadığı, TCK’nın 299/3 maddesindeki yasal düzenleme karşısında; Şüphelinin yukarıda açıklanan eylemi nedeniyle , TCK’nın 299/1-2 maddelerine temas eden Cumhurbaşkanına Alenen Hakaret suçundan dolayı yargılanabilmesi için KOVUŞTURMA İZNİ verilmesi,” için Adalet Bakanlığına gerekli fezlekeyi gönderdi.

24.06.2020 Tarihli haberimiz aşağıdadır.

Basın Müdürü Ergin Yönet’in Cumhurbaşkanı ve Şehitlere Hakaret Dolu Paylaşımı Tepkilere Neden Oldu

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın millet vekilliği döneminde danışmanı şimdi ise belediye…YYönetici-23 June 2020

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın millet vekilliği döneminde danışmanı şimdi ise belediye basın-yayın sorumlusu aslen Konyalı olan Ergin Yönet’in Geçtiğimiz yıllarda Cumhurbaşkanı’na yönelik hakaretler içeren paylaşımı kamuoyunda tepkilere neden oluyor.

Aslen Konyalı olan ve şuan başkanın talimatı ile Bolu Belediyesinde basın-yayın sorumlusu olarak görev yapan Ergin Yönet’in geçtiğimiz yıllarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında hakaretlerle dolu bir paylaşım yapması büyük tepkilere neden oluyor. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoşoplanarak çok kötü bir insanmış gibi gösterildiği afiş resminde “KADINMIDIR KIZ MIDIR BİLEMEM” yazısında KA ve KA harfleri kırmızı yazılarak ön plana çıkartılırken görsel üzerine Ergin Yönet’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı kast ederek “Gençlik kollarımız sifonu çekmiş  #kk” şeklinde bir paylaşım yapması  ve yine ka ve ka harflerini ön plana çıkartması başta Ak partililer olmak üzere çok sayıda vatandaşın  tepkisini çekiyor. Bazı vatandaşlar “başkan bize iş sözü verdi şimdi ise Bolulu olmayan herkes belediyede çalışıyor bu görevde bir Bolulu olsa kesinlikle Cumhurbaşkanı’na hakaret etmezdi Tanju Özcanın belediyede işe aldığı insanlar Bolumuzun adına yakışır işler yapmadıkları gibi ilimizin adını ciddi anlamda karalıyorlar” şeklinde tepki gösteriyorlar.

Ergin Yönet’in hakaretleri bununla’da kalmıyor. Ankara’da vekil danışmanı iken her işi kolay gören Ergin Yönet’in Bolu’ya geldiğinde basın-yayın sorumlusu görevi verildiğinden bu yana en büyük icraat’i Belediyenin adını Delediye’ye çevirip subliminal mesajlarla dolu bir  dergi çıkartması oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sosyal sitelerden hakaret eden Ergin Yönet’in çıkarttığı dergide “Muhalif Memo” rolünde gazeteci Erol Değirmenci, Tefo rolünde ise yine gazeteci Bulut Altundal ile sunucu rolünde avukat olan eşinin oynadığı dergide Cumhurbaşkanımız ve şehitlerimiz hakkında sübliminal mesajlar veriliyor.

Önceki hakaretlerinde “KADINMIDIR KIZMIDIR BİLEMEDİM, bizim gençlik kolları sifonu çekmiş  #kk” ifadelerini kullanan Ergin Yönet bu kez de Boluluların parası ile çıkartılan dergide Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın resmini 9 ve 28′ nci sayfalarda karartıp tanınmaz hale getiriyor. 

Çöpler Ne Alaka? Şehitler Ne Alaka?

Vatan için canını kanını seve seve veren güvenlik güçlerimiz için ise yine subliminal mesajlarla dolu olan 64 sayfalık derginin çöp atma faaliyetleri ile ilgili 49′ ncu sayfasında küçük pikselle hazırlanan 10 aralık 2016 yılında Beşiktaş’ta meydana gelen terör olaylarında şehit olan 35 polis görselinin hemen altına büyük piksellerle Tanju Özcan’ın çöp konteynerini açmış olduğu bir görsel resmediliyor. 

Vatan için seve seve canını veren aziz şehitlerimizin zihinde sanki başkan tarafından çöpe atılacakmışçasına bir dizayn kullanılıyor. 

Hal böyle iken  şehitler konusunda daha hassas olması ile bilinen ülkücülerin de bu duruma büyük tepki göstermesi bekleniyor.

Ergin Yönet’in ülkemizin bölünmesi için başlatılan Gezi olaylarını da sürekli övdüğü ve paylaştığı biliniyor.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir