Koltuk Sevdalısı Türker Ateş, Tanju Özcan Gibi Vekillikten İstifa Edip Belediye Başkanı Olmak İster Mi?

Merhaba arkadaşlar seçim sonrasına kadar yazı yayınlamayacağım demiştim ancak yaşanan son gelişmeler nedeni ile son bir yazı daha yayınlamaya karar verdim. Hatırlanacağınız üzere “Ankara’ya Gidip Bacak Bacak Üstüne Atıp Vekillik Yapacak” başlıklı yazımı yazmıştım ve yazımdan sonra Tanju Özcan’ın Bolu’daki rüzgarı ile Ankara’da bacak bacak üstüne atıp vekillik hayalleri kuran Türker Ateş paniğe kapılarak bazı basın mensuplarına “Bolu çoktan kararını vermiş” başlıklı “ISMARLAMA” haberler yaptırmıştı. Demekki kazanamayacağı kafasına yatmış.

Yeniçağa 24 Yıldır OSB Bekliyor. Türker Ateş Neredeydi?

“Yahu ne istiyorsun Türker Ateş’ten” diyenler var. Benim Türker Ateş’ten istediğim bir şey var oda Bolu’nun önünü açması. Bugün baktım Yeniçağa’da geziyor. Sorun bakalım Yeniçağa’dan otobandan geçmekten başka ne iş yapmış? Yeniçağalı hemşerilerimiz sorsunlar “Eyy Türker Ateş sen ne yüzle buraya geldin bak 24 yıldır biz OSB bekliyoruz bugüne kadar neredeydin?” desinler bakalım ne cevap verecek çok merak ediyorum.

Ona Güvenen Esnafı Yüzüstü Bıraktı

Hatırlayacağınız üzere son yazımda Türker Ateş’in 10 yıl Bolu Ticaret Odası başkanlığı yaptığını yazmıştım, yazımdan sonra Türker Ateş “ISMARLAMA” yaptırdığı haberinde 20 yıldır Ticaret Odası Başkanlığı yaptığını yazdırtmış. Bizim kaynağımız resmi Bolu Ticaret Odası’nın sitesi. Ya Türker Ateş yalan söylüyor ya da resmi kurumun sitesi, acaba hangisi…

Bir de şöyle bir durum var yine hatırlatmak isterim. 2018 Seçimlerinde Tanju Özcan milletvekili olarak seçilmiş ve sonrasında vekillik koltuğunu beğenmeyip CHP Bolu Milletvekili olmaktan vaz geçmiş istifa ederek Bolu Belediye Başkanlığı’na adaylığını koymuştu. Peki bu durum sizce Türker Ateş için geçerli mi? Bence evet çünkü daha 8 ay önce Bolu TSO Başkanı olarak yeni seçilen Türker Ateş tıpkı Tanju Özcan gibi kendisine oy veren esnafı tüccarı yüz üstü bırakıp TOBB Başkanı’ndan torpil yaparak milletvekili adayı oldu. O nedenle tıpkı Tanju Özcan gibi yarın CHP Bolu Milletvekilliği’nden istifa edip Belediye Başkanlığı’na adaylığını koyabilir. Böyle bir süreçte Bolu milletvekili olarak en güçlü aday Türker Ateş olacaktır ve CHP’nin yine bir sene sonra vekili kalmaz.

Doğrusunu ancak Bolu halkı bilir bizim işimiz yazmak. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

Selçuk Albayrak

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir