FİLENİN SULTANLARI VAKIFBANK’A BOYUN EĞDİ

Geçtiğimiz sezon 5 kulvarda 5 kupa kazanan VakıfBank, Misli.com Sultanlar Ligi 2022-2023 sezonuna Bolu Belediyespor deplasmanında başladı. Sarı-siyahlılar rakibini 3-1 yenerek sezonun ilk maçını kazandı. Bolu Belediyespor Başkanı Sinan Barut ve Boluspor Başkanı Savaş Abak da tribündeki yerini aldı.


Karaçayır Spor Salonu’nda oynanan mücadelenin çekişmeli geçen ilk setini VakıfBank, 26-24 kazandı (0-1). İkinci seti 25-22 alan Bolu Belediyespor setlerde durumu eşitledi (1-1). Üçüncü sette ise baştan sona üstün oynayan VakıfBank, 25-15’lik skorla yeniden öne geçti (1-2). Son seti de güçlü bir performansla 25-18 hanesine yazdıran sarı-siyahlılar sezonun ilk maçında galibiyete ulaşmış oldu.

İKİ BAŞKAN DA TRİBÜNDEYDİ

Bolu Belediyespor’un Vakıfbank ile karşılaştığı maçta kırmızı beyazlı taraftarlar iki kulüp başkanını tribüne davet ettiler.
Karaçayır Spor Salonunda oynanan mücadele öncesi hem Boluspor Başkanı Savaş Abak’ı hem de Bolu Belediyespor Kulübü Başkanı Sinan Barut’u birlikte tribünlere çağırdılar. İki kulübün hem sosyal medyadan hem de ziyaretleri ile birbirlerine destek olduklarını gören kırmızı beyazlı taraftarlar Abak ve Barut’u tebrik ettiler. Bolu Belediyespor kulübü Başkanı Sinan Barut geçtiğimiz gün gerçekleşen ziyarette Boluspor Başkanı Savaş Abak’ı Vakıfbank maçına davet etmişti. Büyük ekonomik krizlerle boğuşan iki kulübü ayakta tutmaya çalışan Abak ve Barut mesajları ile spor camiasına örnek olmaya devam ediyorlar.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir