GÖYNÜK’TE KÖYLER TAMAM…MEHMET ÖZKAN VE AYHAN İŞBİLEN KÖYLERİ GEZİYOR

Göynük AK Parti İl Genel Meclis Üyesi adayları Mehmet Özkan ve Ayhan İşbilen, köy gezilerine devam ediyor. Vatandaşlardan gördükleri ilgiye layık olmak için sıkılmadık el bırakmayan AK Partili adaylar, yeni dönemde Göynük köylerine hizmetin devam edeceğini söyledi.

Önceki dönemde de Göynük İl Genel Meclis üyesi olarak görev yapan ve 31 Mart yerel seçimlerinde 1. Sıradan tekrar aday gösterilen AK Partili Mehmet Özkan, 2. Sıra İl Genel Meclis Üyesi adayı Ayhan İşbilen ile birlikte köy gezilerini sürdürüyor. Köy köy gezerek muhtarların ve köylülerin taleplerini dinleyen Özkan ve İşbilen, vatandaşların kendilerine gösterdikleri ilgiden dolayı da oldukça memnun. 

Göynük köylerine bu zamana kadar yapılan hizmetlerin yeni dönemde de artarak devam edeceğini söyleyen AK Parti Göynük İl Genel Meclis Üyesi Adayı Mehmet Özkan, “Göynük ilçemizde 66 köyümüz bulunuyor. Geçmiş dönemde olduğu gibi yeni dönemde de hizmetlerimizi köylülerimizle buluşturmak istiyoruz. Muhtarlarımızın ve köylülerimizin talepleri doğrultusunda köylerimizin yol, su, kanalizasyon gibi ihtiyaçlarını önceki dönemde çözdük, yeni dönemde de köylerimizin eksiklerini gidermek ve yenilikler kazandırmak adına çalışacağız. Bizler söz verdiğimiz zaman bunu yerine getiren İl Genel Meclis üyeleriyiz, bunu da en iyi bilenler köy muhtarlarımızdır. Herhangi bir ayrım yapmadan, bu yönde hizmetlerimizi vatandaşlarımızın desteğiyle sürdürmek istiyoruz. Gittiğimiz köylerde bizlerden sevgisini ve ilgisini eksik etmeyen tüm köylülerimize de teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir