PAŞAKÖY MAHALLESİ MUHTARINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Paşaköy Mahallesi’nde 5 yıldır muhtarlık görevini yürüten İsmail Çimen, yerel seçimler için tekrar muhtar adayı olmaya karar vermesinin ardından seçim kampanyası için ayırdığı bütçenin tamamını mahalledeki okullara bağışladı.

Mahalledeki okulların eğitim seviyesinin yükselmesi için büyük çaba harcayan Çimen, okullardaki hijyenin artması için böyle bir girişimde bulunduklarını belirterek,

“Okullarımızla içli dışlıyız. Okul aile birliği, okul yönetimi, müdürlük, müdür yardımcıları ve öğretmenlerimizle aramız iyi. Elimizden geldiği kadar yardımcı oluyoruz. Seçim kampanyası için afiş, branda, çakmak, kalem, reklam materyali yaptırmadık. İhtiyar heyeti, aza, muhtarlık heyetimizle toplandık ve bunların reklam giderlerini hesapladık. Yaklaşık 10.000 Lira. Biz bu parayı materyal yaptırmak yerine okul aile birliğine bağışladık. Benim hiçbir tarafta büyük afişim yok. Çakmağımı, kalemimi göremezsiniz. Sadece küçük kâğıt afiş yaptırdık. Başka reklamımız yok.”

‘OKULLARA ÖNEM VERECEĞİZ’

“Seçilirsek bu dönem Paşaköy İlkokulu’muza  daha çok önem vereceğiz. Eğitime destek olacağız. Sabun, tuvalet peçetesi, havlu peçete, temiz hijyenik bir okul olsun. Zaten hijyenik ama daha fazlası olsun. İleriki zamanlarda otomatik makineler düşünüyoruz. Öğrenci elini gösterdiğinde havlu peçete çıksın. Elini gösterdiğinde sabun aksın. Elini gösterdiğinde lavabo çalışsın. Pandemi döneminde temassız materyalleri daha çok görmeye başladık. Bütçemiz yeterse bunları biz okullarımıza kazandıracağız.Toplantılar devam ediyor. Eğitime desteğimiz giderek büyüyecek. Seçimden sonra biz afişleri çöpe atıyoruz. En azından bu paranın okulda kullanılmasını istedik” şeklinde konuştu. 

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir