HİGHWAY OUTLET’TE YÖNETİM DEĞİŞİKLİĞİ

Polis Bakım ve Yardım Sandığı(POLSAN) bünyesindeki Highway Outlet AVM’nin başına finans uzmanı Özcan Tengilimoğlu atandı. Tengilimoğlu’nun Highway’e Genel Müdür olarak atanmasının ardından alışveriş merkezinde görev yapan aralarında birim müdürlerinin de olduğu 12 çalışanın işine son verildi.

Polis Bakım ve Yardım Sandığı POLSAN’ın Olağanüstü Genel Kurulu, Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız’ın katılımıyla geçtiğimiz Kasım ayında Ankara’da gerçekleşmişti.. POLSAN için Emniyet Genel Müdürlüğü’nden Emniyet Genel Müdür yardımcıları Adem Çakıcı, Mustafa Çalışkan ile Güvenlik Daire Başkanı Maksut Yüksek ve Kriminal Daire Başkanı Tuncay Ankara seçildi.

POLSAN’da yaşanan değişikliği iştiraklerine de yansıdı. Bölgenin en büyük alışveriş merkezlerinden olan Highway Outlet AVM’nin Genel Müdürlüğü’ne Finans Uzmanı Özcan Tengilimoğlu atandı. Yaşanan görev değişikliği genel müdürle sınırlı kalmadı. Highway Outlet de görev yapan aralarında muhasebe, pazarlama, işletme ve yakıt istasyon müdürünün de olduğu 12 kişinin görevine son verildiği öğrenildi. 

Highway Outlet AVM’de 2018 yılından beri emekli Emniyet Müdürü Soner Okur Genel Müdürlük görevini yürütüyordu.  

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir