Haydi Bolu! Geleceğe Nefes Ol Fidan Dikme Kampanyasına!

Geleceğe Nefes Ol Fidan Dikme Kampanyasına Bolu’dan Yoğun İlgi.

GELECEĞE NEFES OL FİDAN DİKME KAMPANYASI KATILIM İÇİN TIKLAYINIZ

Geleceğe nefes fidan kampanyası, ülkemizde doğa sevgisini geliştirmek ve çevre duyarlılığını arttırmak amacıyla geçtiğimiz günlerde başladı. Zarar gören doğayı tekrar yeşertmek amacıyla düzenlenen bu projeye milyonlarca vatandaş katılım sağlamaya devam ediyor. Proje kapsamında Kasım ayı içerisinde tam 11 milyon ağacın toprakla buluşturulacağı duyurulurken vatandaşlar hem fidan bağışı yapabiliyor hem de var olanlardan sahiplenebiliyor. Aynı zamanda Geleceğe nefes fidan dikme kampanyası katılım belgesi alma fırsatı da veriyor. Türkiye genelinde hedeflenen miktar 11 milyon iken ilimizde dikilmesi planlanan miktar ise 108.225 adet fidanın tamamı sahiplenilerek il genelinde %100 katılım oranına ulaştı. Ülke genelinde ise oran henüz %86 ile 9.055.142 adete ulaştı.

11 Kasım’a sayılı günler kala ülke genelinde %100 katılıma ulaşılabilmesi için yoğun çaba sarf ediliyor. 

Her ne kadar ilimizde %100 oranı yakalanmış olsa da bireyler veya şirketler dilerse diğer illerden fidan sahiplenebiliyor.

 

 Peki, Geleceğe nefes ol fidan dikme kampanyası kayıt nasıl olunur? İşte tüm detaylar…

Geleceğe nefes fidan kampanyası, ülkemizde doğa sevgisini geliştirmek ve çevre duyarlılığını arttırmak amacıyla geçtiğimiz günlerde başladı. Zarar gören doğayı tekrar yeşertmek amacıyla düzenlenen bu projeye milyonlarca vatandaş katılım sağlamaya devam ediyor. Proje kapsamında Kasım ayı içerisinde tam 11 milyon ağacın toprakla buluşturulacağı duyurulurken vatandaşlar hem fidan bağışı yapabiliyor hem de var olanlardan sahiplenebiliyor. Aynı zamanda Geleceğe nefes fidan dikme kampanyası katılım belgesi alma fırsatı da veriyor. Peki, Geleceğe nefes ol fidan dikme kampanyası kayıt nasıl olunur? 

Aynı gün ve aynı saatte ülkemizde tam 81 ilde gerçekleştirilecek olan Geleceğe nefes ol kampanyası ile yeşilin her tonu toprağa hayat, canlılara nefes olacak bu anlamlı çevre seferberliğine tüm vatandaşlarımızın katılım sağlamaları rica edilmektedir.

Fidan dikme kampanyası katılım belgesi de temin etmektedir. Projeye kayıt ve destek olan kişiler için tüm detaylar haberimizin devamında yerini almaktadır.

FİDAN BAĞIŞI KAÇ TL?

Kişi ya da Kuruluş istendiği sayıda fidan bağışında bulunabilir. Bağışlanan fidanlar ağaçlandırma sahası içinde yer alır.
Her bir fidan için kişilerden 10 TL ücret alınmaktadır. Geleceğe nefes ol katılım belgesi talepleriniz ödeme yapıldıktan sonra ortalama 1 iş günü içinde, basılı katılım belgesi talepleriniz ise 5 iş günü içinde teslim edilmektedir.

GELECEĞE NEFES OL FİDAN DİKME KAMPANYASI KATILIM

Haberimizin içeriğinde yer alan linke tıklayarak fidan sahiplenme veya fidan bağışı yapmak sadece birkaç dakikanızı alacak. Ancak yapılacak tek bir bağışın bile geleceğe nefes olacağını unutmamak gerekiyor. Siteye girdikten sonra eğer var olan fidanlardan sahiplenmek istiyorsanız tek yapmanız gereken fidan sahiplen butonuna tıklamak sonrasında adınız, e-posta adresiniz ve sahiplendiğiniz fidanın dikileceği yeri seçmeniz yeterli olacaktır.
Daha yeşil bir Türkiye için 11 milyon ağacı geleceğe miras bırakarak dünya rekoruna koşuyoruz! Siz de katılın, Geleceğe nefes olun…

GELECEĞE NEFES OL FİDAN DİKME KAMPANYASI KATILIM İÇİN TIKLAYINIZ

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir