SUAT GÜNER TANJU ÖZCAN’A “ŞOVMEN” DEDİ

SUAT GÜNER’DEN TANJU ÖZCAN’A CEVAP

“ALAADDİN YILMAZ’A OLAN HIRSI MAKAMININ VE SORUMLULUKLARININ ÖNÜNE GEÇMİŞ”

“BAŞARISIZLIĞINI SÖYLEMLERİ VE ŞOVLARI İLE ÖRTMEYE ÇALIŞIYOR”

Dün yapılan Bolu Belediye Meclis Toplantısı’nda 3 dönem Bolu Belediye Başkanlığı yapan ve icraatlarıyla herkesin büyük sevgisini kazanan Alaaddin Yılmaz hakkında haksız ve hadsiz eleştirilerde bulunan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner’den cevap geldi.

“AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİNİN HİZMETLERİ İLE YARIŞAMIYOR”

“Tanju Özcan’ın Alaaddin Yılmaz’a olan hırsı, makamının ve sorumluluklarının önüne geçmiş” diyen Suat Güner “Bir belediye başkanı, kendinden önceki belediye başkanın yaptıklarının üstüne yeni şeyler koyması yani hizmette yarışması gerekiyor. Bolu’da maalesef böyle bir şey görmüyor aksine bizim dönemimizde yapılanları mahvettiklerini görüyoruz. 15 yıl boyunca Alaaddin Yılmaz’ın yaptıkları ortada iken Tanju Özcan’ın 4 yılda ilginç kavşaklar ve heykeller dışında şehre bir şey katmadığına şahit oluyoruz. AK Parti Belediyeciliği döneminde Bolu’ya kattığımız hizmetlerimiz ve icraatlarımız ile yarışamayacağını anlayan Tanju Özcan, meclis toplantısında yine Alaaddin Yılmaz’ı diline dolayarak hakkında aslı astarı olmayan ileri geri konuşmalar gerçekleştirmiş. Başkan Yılmaz’ı ve onun dönemindeki hizmetleri, ipe sapa gelmez söylemleri ile gölgeleyemez. Bolu halkı, Alaaddin Başkanın başarılarını görerek üç dönem onu belediye başkanı seçti. Eğer partimizin üç dönem kuralı olmasaydı ve Alaaddin Başkan tekrar belediye başkan adayı olabilseydi Tanju Özcan’ın karşısına çıkacak cesareti olmadığını zaten kendi seçim öncesi beyan etmişti” ifadelerini kullandı.

“ÇOK LAF AZ İŞ PRENSİBİ İLE ÇALIŞIYOR”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın ‘Çok laf, az iş’ prensibi ile hareket ettiğini kaydeden AK Parti İl Başkanı Suat Güner, “Bolu halkı ve şehri için Tanju Özcan tam bir hayal kırıklığı olmuştur. Dikkat ederseniz gündeme geldiği konuların hepsi ya şovları, ya ciddiyetten uzak hareketleri ya da verdiği demeçleri. 4 yıl boyunca bir yatırımı, bir icraatı yada bir hizmeti ile gündeme gelmedi. Çünkü derdi bu değil, derdi hizmet değil. Tek derdi televizyonlarda yada sosyal medyada adının konuşulması. Bu yapmadığı hizmetleri de farklı konularda gündeme gelerek örtmeye çalışıyor. Başarılı olduğunu sanıyor ve bunu da halkımıza yutturmaya çalışıyor. Bolu halkı neyin ne olduğunu gayet iyi görüyor. Seçim günü geldiği zaman gerekli refleksi gösterecek ve belediye başkanlığı koltuğunu hak eden kişiye teslim edecektir” şeklinde konuştu.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir