AK PARTİ GÖYNÜK ADAYI DEMİRÖZ’DEN DOĞALGAZ SÖZÜ

AK Parti Göynük Belediye Başkan Adayı Mehmet Demiröz, “İlçemizin geri kalan bölümünü doğal gaza kavuşması için mücadelemizi vereceğiz” dedi.

Adaylığının açıklamasıyla beraber Göynük’te çalışmalarına başlayan AK Parti Göynük İlçe Belediye Başkan Adayı Mehmet Demiröz, vatandaşa doğal gaz vaadinde bulundu. Demiröz, mevcut depolama tesisinin yerinin değişeceğini de ifade etti.

“SÖZÜMÜZÜ TUTTUK VE İLÇEMİZİ DOĞAL GAZA KAVUŞTURDUK”İlçeye doğal gazın gelmesi noktasında verdikleri sözü tuttuklarını aktaran Demiröz, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın destekleriyle 2025 yılında planlanan ilçemizin doğal gaz projesinin geçmişteki süreçte milletvekillerimizin destekleriyle hepinizin bildiği gibi 2023 yılı programına aldırdık ve ilçe halkamıza bir söz verdik. Dedik ki 2023 yılsonu, yılbaşında doğal gazı yakacağız dedik. Rabbime hamdolsun, iktidarımızın gücüyle milletvekillerimizin, bakanlarımızın destekleriyle ilçe halkımıza verdiğimiz sözümüzü tuttuk ve ilçemizi doğal gaza kavuşturduk” dedi.

“ENERJİ BAKAN YARDIMCIMIZLA, ENERJİ BAKANIMIZLA GÖRÜŞMELERİMİZİ YAPTIK”Demiröz, mevcut depolama tesisinin taşınmasının ardından alanın park olarak değerlendirileceğini belirterek, “Fakat depolama tesisimizin kurulum yerinde sıkıntı olduğunu tespitini yaptık. İnşallah ilçemizin geri kalan bölümünün doğalgaza kavuşması için şu anki enerji bakan yardımcımızla, enerji bakanımızla görüşmelerimizi yaptık.  Belediye başkanlığımız döneminde ivedi bir şekilde ilçemizin geri kalan bölümünü doğal gaza kavuşması için mücadelemizi vereceğiz. İkinci etap doğalgaz projesi kapsamında da Allah’ın izniyle de bu depolama tesisini buradan kaldırıp daha kenar bir yere koyarak, bu bölgemizi de vatandaşımıza park alanı olarak değerlendireceğiz” ifadelerini kullandı.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir