AK Parti’den Muhammet Emin Demirkol: Bolu Belediye Başkanlığı İçin Yola Çıkıyor!

Uzun yıllar Bolu İl Sağlık Müdürü olarak başarılı bir hizmet sergileyen Doç. Dr. Muhammet Emin Demirkol, artık yeni bir göreve adım atmak için hazır. AK Parti’den Bolu Belediye Başkanlığı için resmi başvurusunu açıklayan Demirkol, parti binasında düzenlenen yoğun katılımlı törende duygusal anlar yaşattı.

Doç. Dr. Muhammet Emin Demirkol, yaptığı açıklamada, sağlık alanındaki nitelikli hizmetleri ve başarılarıyla Bolu halkının gönlünde taht kurduklarını belirtti. Demirkol, “Bolu’da birlikte yazdığımız sağlık hikayesini şimdi de Belediyede yazmak için buradayım. Bolulularla birlikte, Bolu ruhuyla kucaklaşarak, anlayışla sorunlara çözüm üretmeye talibiz. Aldığımız cesaret ve sizlerin destekleriyle Bismillah diyoruz” şeklinde konuştu.

Partili isimler ve Bolu halkının büyük ilgi gösterdiği açıklamada, Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti iktidarlarının Bolu’ya kazandırdığı hizmetlere vurgu yapıldı. Demirkol, 10 yıl içinde Bolu’da sağlık hizmetlerinin en üst seviyede sunulduğuna dikkat çekti.

Aday adaylığı açıklamasının sonunda Demirkol, “Samimiyetle, kucaklayarak, genel siyasetten uzak, sadece Bolu’nun sorunlarını konuşan bir belediyecilik anlayışı ile yeniden Bolumuzu AK Belediyecilik, gönül belediyeciliği, sosyal belediyecilik ile buluşturacağız. Bu hikayeye hep birlikte Bismillah diyoruz” ifadelerini kullanarak Bolu halkından destek bekledi.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir