BOLOFF’A TOSFED’TEN ÖNEMLİ ÖDÜL

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından Zorlu PSM’de düzenlenen gala gecesinde Bolu Doğa Sporları ve Offroad Kulübü En İyi Organizatör Ödülünü almaya hak kazandı.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından Zorlu PSM’de düzenlenen gala gecesinde 2023 yılında ulusal şampiyonalarda başarılı olarak ödül almaya hak kazananlar kupa ile ödüllendirildi. 2023 yılında İlimizde düzenlenen Baja Yarışında En İyi Organizatör Ödülünü almaya hak kazanan Bolu Doğa Sporları ve Offroad Kulübü adına ödülü Başkan Burhan Turan, TOSFED Başkanı Eren Üçlertoprağı’n elinden aldı.

Boloff Başkanı Burhan Turan, Bolu’ya ödülle döndükleri için gurur duyduklarını belirterek, organizasyonlarda emeği geçen tüm Boloff üyelerine teşekkür etti. Burhan Turan yaptığı açıklamada, “2023 yılı içerisinde yaptığımız organizasyonlarda öncelikle Bolu Valimiz Erkaç Kılıç’a, Gençlik Spor İl Müdürümüze, Bolu Belediyesi, Orman Müdürlüğü ve tüm kurum ve kuruluşlara, kolluk kuvvetlerimize, Sağlık Müdürlüğümüze, sponsorlarımıza ve Bolu basınına desteklerinden dolayı teşekkürleri ve şükranlarımı sunuyorum. Daha iyi bir Bolu için elimden gelen çalışmalara devam edeceğimi burdan Kamuoyuna bildiririm” dedi. 

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir