BOLU MERKEZ’DE İLK KADIN ADAY TKP’DEN ÇIKTI

Türkiye Komünist Partisi’nin (TKP) Bolu Belediye Başkan Adayı Azize Ergün oldu. Azize Ergün, Bolu Merkez’de belediye başkanı adayı olarak açıklanan ilk kadın aday oldu.

Yerel seçimlere günler kala partilerin belediye başkan adayları da birbiri ardına belirlenerek seçmenin karşısına çıkıyor.

Bolu Belediye Başkanı Adaylarını belirleyen partiler arasına yeni bir parti daha eklendi. Türkiye Komünist Partisi’nin Bolu Belediye Başkanı Adayı Azize Ergün olarak açıklandı. Adaylığı kesinleşen isimler arasında yer alan Ergün, Bolu Merkez’de açıklanan ilk kadın aday oldu. 

Azize Ergün, Türkiye Komünist Partisi’nin seçimi kazanması halinde Bolu Belediyesi’ni ranta kapatıp halka açacaklarını belirterek,  “Düzen partilerinin adaylarının başkan olabilmek için kullandıkları seçim bütçesi, alacakları 5 yıllık maaştan daha fazla. Bunun karşılığı olarak Bolu halkından neler çalacaklarını hiç düşündünüz mü? Ranta, talana ve gericiliğe karşı; halkçı, şeffaf, adil ve ilerici bir belediyecilik mümkün. Türkiye Komünist Partisi olarak ülkemizin her yerinde saygıyla ve imrenilerek izlenilen komünist belediyecilik örneklerini çoğaltacağız. Kişisel çıkar için değil, emeğin ve emekçilerin, halkın yararına bir belediyeciliği hayata geçireceğiz. Bolu belediyesini ranta kapatıp halka açacağız. Belediye Meclisinde de emekçileri temsil edecek, halkımızın çıkarlarının bekçisi olacağız.” dedi.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir