BTP GENÇ KADROSU İLE SAHADA

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Bolu Belediye Başkan Adayı Mustafa Yağcı, TV Bolu Youtube ve Facebook hesaplarında yayınlanan ‘Konuşuyoruz’ isimli canlı yayın programına konuk oldu. Gazeteci Mert Minisker’in moderatör olduğu programda, BTP’nin misyonunu anlatan Mustafa Yağcı, önemli açıklamalarda bulundu.

Mustafa Yağcı’nın programda öne çıkan açıklamaları şu şekilde; 

“BAĞIMSIZ TÜRKİYE PARTİSİ GÜÇLENEREK İLERLİYOR”

“Halkımız gücün peşinden gitmeyi seviyor. 2001 yılından beri bu kadar seçimde bu oy oranları ile kalsaydık, hiçbir parti ayakta kalamazdı. Bağımsız Türkiye Partisi güçlenerek ilerliyor. Bolu’da her geçen gün üye sayımız artıyor. Her geçen gün yeni bir ilçede yeni bir ekibe arkadaş ekliyoruz. Güçlenerek ilerliyoruz. Bolu’nun 9 ilçesinde, 3 beldesinde Bolu’nun tamamında belediye başkan adayları, il genel meclis üyesi adayları ile seçime gidiyoruz. Tüm ilçelerde teşkilatlarımız ve adaylarımız var. Şuan ilçelerde çalışmalar sürüyor.”

“HAYDAR VE HÜSEYİN BAŞ’IN EKTİĞİ TOHUMLAR FİLİZ VERİYOR”

“Neden bu güne kadar oy alamadık? Çünkü biz sistemin dışında fikir partisiyiz. Fikir partisinin çok kısa sürede bir noktaya gelmesi çok mümkün olmuyor. Gönül ister ki bir anda istediğimiz noktaya ulaşalım. Ama ekonomik güç kısıtlı oluyor, basın yeterince yayınlamıyor. Bu süreçte çok farklı şeyler oluyor. Kazıyarak ilerliyorsunuz ama bir şekilde ilerliyorsunuz. Haydar Baş Bey ve Hüseyin Baş Bey fikir tohumlarını ektiler ve biz o tohumların yavaş yavaş filiz verdiğini görüyoruz. Haydar Baş Bey ‘Hoş Geldin Atatürk’ ,‘Atatürk Vatandır’ sempozyumlarıyla çıkış yapmadan önce Atatürk’le ilgili iftiralar öyle bir noktaya gelmişti ki; Anıtkabir ziyaretlerinde sayısal olarak düşüş vardı. O çıkıştan sonra milyonlar Anıtkabir’i ziyaret etmeye başladı. Ata’sına ellerini açıp dua etmeye başladı. Biz bunu yapacağız. Biz Türk Milletini, Bolulumuzu ortak paydalarda birleştireceğiz. Bizim en büyük misyonumuz, birlik ve beraberlik olacak. Biz izliyoruz. Topluma saçmış olduğumuz bu fikirlerin yeşerdiğini izliyoruz. Oradan bu gücü alıyoruz. Bunu başarıncaya kadar devam edeceğiz.”

“GENÇLERLE BERABER HAREKET ETMEMİZ LAZIM” 

“Bolu’nun en genç adayları bizde. Biz özellikle gençlerle ilerleyeceğiz. Gençlere güvenimiz tam. Gençler önümüzden koşacak biz onlara yetişmeye çalışacağız. Gençler pırıl pırıl. Seben adayımız 22 yaşında. Taşkesti adayımız 23 yaşında. Karacasu adayımız 30’lu yaşlarında. Bu arkadaşlarımız çok zeki arkadaşlar. Bolu’nun sorunlarını görüp çözüm önerisi getiriyorlar. Gençlerle beraber hareket etmek lazım. Teknoloji çağındayız. Ayak uydurmamız gerekiyor. Bunun yolu da gençlerden geçecek. Genç ekiplerimizle sayımızı artırarak devam edeceğiz.”

“TANJU ÖZCAN İYİ BİR SİYASETÇİ AMA İYİ BİR BELEDİYE BAŞKANI DEĞİL” 

“Tanju Bey’in konulara yaklaşımı bizimle pek örtüşmese de sığınmacılara karşı ve milli konulardaki duruşunu takdir ediyorum. Kendisini belli konularda başarılı buluyorum. Ama Tanju Bey insanımızın neyi sevdiğini, nereden oy alacağını iyi biliyor. Kendisinin iyi bir siyasetçi olduğunu söyleyebilirim ama iyi bir belediye başkanı, halka iyi hizmet eden bir belediye başkanı olduğunu söyleyemem. Bolu’da çok daha fazla şey yapılabilir. Daha fazla çalışılması gerekilir. Ben bunların yapılmadığını düşünüyorum. Milletimizin direkt birinci sorunlarının ele alınmadığını düşünüyorum. Tanju Bey’in bunları yapmadığını düşünüyorum.” 

“GENÇLERDEN İYİ BİR İLGİ GÖRÜYORUZ”

Gençlerden iyi bir ilgi görüyoruz. Öğrenci arkadaşlar bize diyorlar ki; ‘Hüseyin Baş Bey’in fikirlerini çok beğeniyoruz. Biz onunla beraber olmak istiyoruz. Siyasetin içinde olma nedenimiz bile o olacak. Tam ümidimizi kaybetmek üzereyken Hüseyin Baş Bey bize umut oldu. ’ diyor Bolu’nun gençleri. Biz o gençlerle birlikte hareket edeceğiz. 

“BAĞIMSIZ TÜRKİYE PARTİSİ YENİ BİR SEÇENEK”

Bolulular şunu özellikle düşünsünler; Bolu’yu zaten yıllarca Tanju Bey yönetiyor. Türkiye’yi de iktidar ve onun ortağı olan partiler yönetiliyor ve bugün belediye başkan adayı olan yine o partiler. Bu güne kadar yapmadıklarını bundan sonra nasıl yapacaklar? Bunu özellikle düşünmelerini istiyorum. Bolu’nun bir seçeneği var. Bolu çocuklarının bir seçeneği var. Bağımsız Türkiye Partisi artık yeni bir seçenek, yeni bir alternatif olarak karşınızda duruyor. Lütfen Bağımsız Türkiye Partisi’nin çözüm önerilerini bakış açısını, söylemlerini takip edin. Bizim bizden başka çözüm önerimiz yok. Bizden başka bu problemleri çözebilecek bir otoritemiz yok.” 

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir