CİHAN YAVUZ SAHAYA SERT İNDİ

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevini devralan Avukat Cihan Yavuz sahaya sert indi. Yavuz geçtiğimiz günlerde Boluspor üzerinden bazı eleştiri ve yorumlar yapan CHP Merkez İlçe Başkanı Çetin Uç’a cevap verdi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Avukat Cihan Yavuz “Dersine iyi çalış, müptezele inanma” başlığı ile yazılı olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Bolu Havadis Gazetesinin sosyal medya hesaplarında çıkan bir haberde CHP Merkez İlçe Başkanı Çetin Uç beyefendinin, müşterek değerimiz, değerlimiz BOLUSPOR üzerinden bir takım hilafı hakikat beyanlarına reddiye gerekmiştir:

Ak Partimizi kastederek, “Sizin zihniyetiniz bu ülkeyi 20 yıldır oyalıyor, Bolu’yu da 15 yıl oyaladı” demiştir. Memleketimize ve Milletimize her fırsatta ZULMEDEN, milli iradeyi tanımak istemeyen, milli manevi değerlerimize açıkça düşman ve son on beş yılda terörle yoldaşlık eden bir anlayışın temsilcisi için bu sözler ziyadesiyle trajikomik olmuştur. Hatırlatmakta fayda görüyoruz. Ak Partimiz bu necip milletimizin bağrından çıkmıştır. Milli İradenin yansımasıdır. Ak Partiyi milletimiz kurmuştur. Türk Siyasi Tarihinin son 20 yılını domine etmiştir. Türkiye Yüzyılını inşa, imar ve ihya etmiştir. Çok açık bir ESER SİYASETİ gütmüştür. Eserlerimiz Milletimizin bilgisinde ve takdirindedir. 

Bolu Belediyesi ise Alaaddin Yılmaz döneminde adeta çağ atlamıştır. Alternatif yollar caddeler açılmış, belediyeye birden çok hizmet binası, tesis, taşınmazlar, yeni birimler ve anlayış kazandırmıştır. Birçok İLK, önceki başkan Alaaddin Yılmaz zamanında HAYATA GEÇMİŞTİR. Adeta, RANTİYEDEN ŞANTİYEYE MEDENİYET İNŞA EDİLMİŞTİR. Verilen vaatlerin ekseriyeti hayata geçmiş, 22 PROJEDEN 18 TANESİ BAŞARIYLA BİTİRİLMİŞ, İNSANIMIZIN HİZMETİNE SUNULMUŞTUR! Çetin beyefendi…! Sizin sözüne itibar edilemeyecek malum başkanınız 52 PROJE VAAD ETMİŞ, BUNLARIN YALNIZCA 3 TANESİNİ HAYATA GEÇİREBİLMİŞTİR. Dersinize çalışmadan büyük laflar etmemenizi salık veririz! 

ELBETTE BOLU STADYUMUNU BİZ YAPACAĞIZ! Zira bu ülkede defalarca görülmüştür ki BİZİM İCRAATLARIMIZA SİZİN HAYALLERİNİZ DAHİ ERİŞEMEMEKTEDİR! 

ELBETTE STADYUMU BİZ YAPACAĞIZ! Hem de SİZE RAĞMEN! Evvelki başkan Alaattin Yılmaz başkanlığı zamanında (yanlış hatırlamıyorsak 2012-2015 arası) projeleri hazırlanan ve Berk köyü civarında yapılması planlanan YENİ STADYUMU açıkça engelleyen, hatta yargıya taşıyıp YÜRÜTMEYİ DURDURMA kararı çıkaran sizin YALANLARI TESCİLLENMİŞ BAŞKANINIZDIR! Dersinize çalışmadan, hakikatleri öğrenmeden ALGI/ YALAN PEŞİNDE KOŞMAYIN, DERSİNİZE İYİ ÇALIŞIN! 

Malum sözüne güven olmaz başkanınızın Boluspor için söz verip SONRA DA SÖZÜNDEN NASIL DÖNDÜĞÜNÜ de evvelki Boluspor başkanlarından ÖĞRENİNİZ! BU NECİP MİLLET, KİME GÜVENECEĞİNİ GAYET İYİ BİLİR! 

Sizler, Stadyum yapmak yerine Stadyum önüne HEYKEL yaparak yine “GÖSTERİŞ BUDALALIĞI” yapıyorsunuz. Samimiyetsiz tavrınızı milletimiz zaten takdir ediyor. Milletimizin algıları sonuna kadar açıktır. 

52 proje vaad edip sadece 3 proje yapan kafa, 22 proje vaad edip 18 tanesini başarıyla hayata geçireni “hayal satmakla” itham ediyor. Çetin beyefendi.. Malum başkanınız gibi ayılmadan beyanat vermeyiniz. Mizah konusu olursunuz. 

MİLLETİMİZİN DESTEĞİ, HEMŞEHRİLERİMİZİN TEVECCÜHÜ İLE İNŞAALLAH Bolumuzun ve Bolusporumuzun geleceği İNŞALLAH EMİN ELLERDE. 

EMİN OL BOLU KAZANACAK, HİÇ KİMSE KAYBETMEYECEK!

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir