Daha Önce ‘Namerdim’ Demişti Şimdi de ‘Yapmazsam Adam Değilim’ Dedi

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yine boyundan büyük konuşmaya başladı. Çakmaklar Mahallesi mezarlığının ortasından geçecek olan araç yolu için çalışmalara Mahalle Muhtarı İsmail Candan ve mahalle sakinleri karşı gelmişti.

‘BU YOLU AÇMAZSAM ADAM DEĞİLİM’

Mahalle Muhtarı İsmail Candan ile görüşen Özcan, “Ben de bu yolu açmazsam adam değilim” ifadelerini kullandı. Yol açma çalışmaları 2 ağacın sökülmesiyle başlarken insan kemikleri çıkınca durduruldu.

DAHA ÖNCE DE ‘NAMERDİM’ DEMİŞTİ

Özcan geçtiğimiz yıl Ağustos ayı meclis toplantısında sinirlenerek “AK Partili eski Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve diğer AK Partililer hakkındaki yolsuzluk dosyalarını açıklamazsam namerdim” iddiasında bulunmuştu.

TANJU ÖZCAN’DAN HALA SES SEDA YOK

Tanju Özcan’ın “Açıklamazsam Namerdim” çıkışından sonra aradan aylar geçmesine rağmen AK Partili Alaaddin Yılmazla ilgili veya başka bir AK Partili hakkında dosya açıklayamadı. Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunduğuna dair de gelen bir bilgi henüz yok.

YOLU YAPACAK MI?

Öte yandan Tanju Özcan’ın geçmiş dönemde kararın alındığını söylediği mezarlık ortasına yapılacak olan yol için ‘Yapmazsam adam değilim’ dediği yolu yapıp yapmayacağı ise merak konusu oldu.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir