İLHAN DURAK’IN HIZINA YETİŞİLMİYOR

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, bir günde 15 farklı noktada ziyaretler gerçekleştirdi.

31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesi çalışmalarına duraksız devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, bir günde 15 farklı noktada vatandaşlarla bir araya geldi. Belediye Başkanlığı Adaylığı belli olduğu günden bugüne binlerce insana ulaşan ve gece uyumadan gündüz oturmadan sahada çalışmalarını sürdüren İlhan Durak’ın hızına yetişilmiyor. Genç, dinamik ve çalışkan bir ekiple çalışmalarını sürdüren Durak, dün ilk olarak basın mensupları ile bir araya geldi. Daha sonra Organize Sanayi Bölgesi’ne çıkarma yapan Durak, tek tek fabrika ziyaretleri gerçekleştirdi ve işçilerin sorunlarını dinledi. Bolu’yu hep birlikte yeniden inşa edeceklerini belirten MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak “Genç, dinamik ve güçlü bir ekiple çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bolu’nun sorunlarını biliyoruz ve çözüm için gerekli projelerimiz de hazır. Ayırmadan, ayrışmadan, canla başla Bolu için çalışıp, Bolu’yu hep birlikte yeniden inşa edeceğiz. Desteklerinizi esirgemeyin. Bizlere güvenin, inanın. Biz çok çalışıp sizleri mahcup etmeyeceğiz. 5 yılın sonunda sizlerde göreceksiniz ve “İyi ki oy vermişiz” diyeceksiniz” dedi.


“SAĞLIK MAHALLESİ’NDEKİ SEÇİM BÜROSUNA TÜM VATANDAŞLARIMIZI BEKLİYORUZ”
Daha sonra çalışmalarına Sağlık Mahallesi’nde bulunan seçim bürosuna uğrayarak devam eden İlhan Durak “Sağlık Mahallesi’nde seçim büromuzu açtık biliyorsunuz. Bütün hemşehrilerimizi büromuza bekliyoruz. Gelsinler sorunlarını anlatsınlar bizler onları dinleyelim, onların sorunlarına çözümler üretelim. Biz şimdi nasıl sahadaysak belediye başkanı olduktan sonra da sahada olacağız. Bolu için, Bolu’yu daha güzel, daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için şimdi olduğu gibi o zamanda dur durak bilmeden çalışacağız” dedi.


“SPORUN VE SPORCUNUN YANINDAYIZ”
Her zaman sporun ve sporcunun yanında olan Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak Sebenspor Futbol Akademisi’ni ziyaret ederek minik futbolcularla bir araya geldi. Minik sporcularla birlikte sahaya girerek futbol oynayan Durak ziyaretin ardından yaptığı açıklamada “Sebenspor Futbol Akademisini ziyaret ederek futbolcu kardeşlerimizle buluştuk. Bolu’da amatör spor kulüplerimizin destekçisi olacak, çocuklarımızın sosyal ve kültürel aktivitelerini artıracak projelere imza atacağız. Kıymetli futbolcu kardeşlerime teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz” dedi.


“HER EMEKÇİMİZE ULAŞMAYA DEVAM EDİYORUZ”
Bolu’da sıkmadık el girmedik gönül bırakmamak için durmak bilmeden çalışan Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, inşaat alanına girerek usta ve işçilerle buluştu. Durak, ekmeği peşinde, gecesini gündüzüne katarak çalışan tüm vatandaşlara kolaylıklar ve bereketli kazançlar diledi.


ŞEHİT AİLESİNİ UNUTMADI
Bir gün içinde gerçekleştirdiği bu kadar ziyaretin ardından akşam saatlerinde de durmak bilmeyen İlhan Durak, şehit ailesini ziyaret etmeyi de unutmadı. Şehit Kenan Özdemir’in babası Kemal Özdemir annesi Hamiyet Özdemir’i hanesinde ziyaret eden Durak, rahatsızlığı nedeni ile tedavi gören Kemal Özdemir’e geçmiş olsun dileklerinde bulundu.


ÇEVİKKENT SİTESİ SAKİNLERİ İLE BULUŞTU
Şehit ailesinin ardından Çevikkent Sitesi sakinleri ile bir araya gelen Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, site sakinlerinin sorunlarını dinledi. Samimiyetin ve icraatin ön planda olacağı bir belediyecilik anlayışı ile çalışacaklarını aktaran Durak, Bolu için hazırladıkları projeleri anlattı ve destek istedi.


SON OLARAK İŞ ADAMLARI İLE BİR ARAYA GELDİ
Günün sonunda Asrın İşadamları Derneği’ni ziyaret eden İlhan Durak, işbirliği içinde, istişareyi ve fikir alışverişini önceleyen bir yönetim anlayışı ile Bolu’yu yeniden inşa edeceklerini ifade etti.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir