“MİKROFONU BULDUĞUN ZAMAN ATIP TUTMANIN ANLAMI YOK”

İYİ Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Mansur Şen Bolu Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden ayrılma sürecini anlattı. Şen, Bolu Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden ayrıldıktan sonra Başkan Tanju Özcan’ın talihsiz açıklamalar yaptığını belirterek, “Mikrofon bulduğun zaman atıp tutmanın anlamı yok” dedi.

Yerel seçimler yaklaştıkça, siyaset arenası da iyiden iyiye hareketlenmeye başladı. İYİ Parti’nin Bolu Belediye Başkan Adayı ilan edilen Mansur Şen saha çalışmalarına başladı. 2019 Yerel Seçimlerine Millet İttifakı olarak girdiklerini ve o dönem CHP Adayı Tanju Özcan’ı desteklediklerini, seçimin kazanılmasının ardından Bolu Belediye Başkan Yardımcısı olarak 22 ay görev yaptığını hatırlatan Şen, görevden ayrıldıktan sonra Başkan Tanju Özcan’ın talihsiz açıklamalar yaptığını söyledi. Tanju Özcan’ın İYİ Parti’ye verdiği sözleri tutmadığını da ifade eden Şen, “Yıllardır Bolu siyasetinde kendi çapında hizmet etmeye çalışan bir arkadaşınızım. En son da belediye başkan yardımcılığı konusunda görev aldım. Tanju Bey ile birlikte seçimlerde koşturduk. İYİ Parti 2019 seçimlerinde Tanju Bey’in kazanması için tüm desteğini verdi. Bu su götürmez bir gerçek. Bütün İYİ Partili arkadaşlarımız sahada, büyük bir heyecanla, fedakarlıkla, özveriyle çalışmıştı. Bunu herkes kabul ediyor. Alaaddin Yılmaz döneminden sonra böyle bir başarı elde etmek güzeldi. Bizim ‘Her Şey İYİ olacak’ iddialarımız vardı. Fakat gelişmeler durumu farklı bir noktaya getirdi. Bu birliktelik yavaş yavaş ayrılmalara sebep olmaya başladı. Rahatsız olduğumuz konular vardı. Benim oradan ayrılma sebeplerimi herkes çok merak ediyor. İdari ve teknik konulardaki derin anlaşmazlıklardan kaynaklandı ayrılmam. İmar konusunda yaşadığımız sorun da bardağı taşıran son damla oldu.  Benim orada 22 aya yakın görev süremin bir bölümü hesap ederek geçti. O görevde daha fazla durmamın ne camiama ne de belediyeye bir fayda olmayacağını anladığım için görevi bıraktım. Tanju Başkan’la karşılıklı anlaştık”

ÖZCAN, İYİ PARTİ’YE VERDİĞİ SÖZLERİ TUTMADI

Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden ayrıldıktan sonra Tanju Özcan’ın basın kuruluşlarına talihsiz demeçler verdiğini ifade eden Mansur Şen, “Bşkan Tanju Özcan’ın, televizyonlarda talihsiz demeçleri oldu. Programlara katıldı, düşmanlarından bahsetti. Durum kesinlikle böyle değil. İnsanları bu şekilde sunmak, mikrofonu bulduğun zaman atıp tutmanın anlamı yok. Süreç anlattığım gibi gelişti. Ayrılma sürecimiz gerçekleşti. Sonra İYİ Parti ve Tanju Bey arasında birtakım gelişmeler oldu. Verilen sözler vardı. Ama İYİ Parti’ye verilen sözlerin çoğunu tutmadı. Biz onların mücadelesini vermeye çalıştık. İYİ Parti’nin teşkilat yapısıyla başka türlü ilişkiler kurmaya başladı.  Git gide ara açıldı. İYİ Parti olarak Tanju Bey ile aramızdaki sıkıntılar bunlardı. Bizim hür ve müstakil seçimlere girme kararımızla da beraber biz de İYİ Parti Bolu’dan kendi çözümümüzü ortaya koyduk” dedi.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir