MİLLETVEKİLİ İSMAİL AKGÜL TANJU ÖZCAN’A SESLENDİ

MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, Tanju Özcan’a ‘adamlık’ sorusu yöneltti. Akgül, “MHP’ye duvar kiralayan, destek olan iş adamlarını belediye yetkilileri ile tehdit etmek mi adamlık?” dedi.

Tanju Özcan’a seslenen MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, “Tanju Özcan ve mahdumları. Hangi oyunu kurarsanız kurun başarılı olamayacaksınız. MHP’ye duvar kiralayan, destek olan iş adamlarını belediye yetkileri ile tehdit etmek mi adamlık” dedi.

Akgül açıklamasının devamında, “Tanju Özcan baktı ki MHP iyi çalışıyor. Şimdi de iftira mı atmaya başladın. Biz ne yerel ne genel seçimde kimseyi karalamadan azim ve samimiyetle çalıştık. Sizin kirli işlerinize bizi karıştırmayın.. Beş yıldır yapmadığın projelerinin açıklamasını yapın. MHP’li kadrolar hakkında sahada algı yapan Tanju Özcan DEMlenen genel başkanınıza hiç bir şey söyleyemez iken samimiyetle saha da mücadele eden halkın parası ile değil kendi imkanlarıyla çalışan MHP’ye dil uzatması, artık vakti geldiğini anladığına işarettir” şeklinde konuştu.  

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir