TANJU ÖZCAN HDP’YE 4000 OY DİYETİNİ ÖDEMEYE BAŞLADI MI?

HDP İl Başkanı İbrahim Yolci Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’dan HDP üyelerinin vermiş olduğu 4000 oyu Savcılığa verdiği dilekçe ile geri istemiş olay Türk siyasi tarihinde trajikomik bir hal alırken Tanju Özcan ise HDP’den kendisine 4000 oy verildiğini inkar etmişti.

16 Şubat 2020’de CHP Merkez İlçe kongresine CHP İl Başkanı Kazım Karsu ve Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu HDP Bolu İl Başkanlığına bir davetiye göndermiş ve HDP İl Başkanı İbrahim Yolci ile Merkez İlçe Başkanı Ercan Biçer davete icabet etmiş, kısa süre kongrede kaldıktan sonra ayrılmaşlardı.

Konunun basına yansıması ile çark eden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan apar topar basına bir demeç vererek “HDP’nin kongreye davet edilmedi. Davetsiz yere simitçiler ve ayakkabı boyacıları gider” sözleri ile HDP ile olan iş birliğini inkar etmişti.

Her platformda HDP’den oy aldığını ve HDP ile iş birliği içerisinde olduğunu inkar eden CHP’Li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan 2020 yılı Mart ayı Belediye Meclisi ikinci oturumunda “dün de bugün de yarın da HDP ile işim olmaz! HDP’nin Bolu’da kendi adayı vardı” açıklamalarında bulunmuştu. Tanju Özcan bir meclis toplantısında da partisinin HDP ile iş birliği yapması halinde CHP’den istifa edeceğini belirtmişti.

HDP İle İş Birliği Ortaya Çıkmaya Başladı

Bolu Belediyesi’nde çalışan personellerin haber merkezimize ihbarı ile Tanju Özcan’ın HDP’ye vermiş olduğu destek gün gibi ortaya çıktı.

Belediye personellerinden alınan bilgiye göre Bolu Belediyesi’nde çok sayıda HDP referansı ile işe alınan işçi var. Bu işçilerden birisi de Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli olarak çalışan Mahire Y.

HDP’li Bolu Belediyesi Çalışanı Mahire Yentür

Belediye personelinin iddialarına göre Mahire Y. sürekli olarak HDP ve PKK propagandası yapan paylaşımlarda bulunurken belediye personelinin durumu amirlerine ve Tanju Özcan’a bidirmelerine rağmen herhangi bir reaksiyon alınmadığı gibi personellerin üst amirleri Veysi B. tarafından da kollandığı belirtiliyor.

Bolu Belediyesi’nde HDP’li İşçiler Çalışmaya Başladı

HDP ile dün işim olmadı, bugün de işim olmaz yardın da diyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın çok sayıda HDP’liyi belediye de işe almasına “Tanju Özcan 4000 oyun diyetini ödemeye başladı” yorumları yapılırken Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın konu hakkında bir açıklama yapması bekleniyor.

1 Yorum

0 0 oylar
Habere Puan Ver!
1 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
Emrah çoşkunsoy
Emrah çoşkunsoy
Ziyaretçi
24 Şubat 2022 7:50 07:50

Başkan duyar duymaz böyle bişeyi hemen işten çıkardı.. Başkanla uzaktan yakından alakası yoktur size bilgi veren eksik vermişdir

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir