POLİS TEŞKİLATI 177’NCİ YILINI KUTLUYOR

Türk Polis Teşkilatının 177’nci yıl dönümü münasebeti ile program düzenlenecek. Bolu İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy tarafından düzenlenecek etkinlikler için bilgilendirme yapıldı. İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy ile beraberindeki teşkilat çalışanları Vali Ahmet Ümit’i ziyaret etti.

Türk Polis Teşkilatının 177’nci yıl dönümü münasebeti ile program düzenlenecek. Bolu İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy tarafından düzenlenecek etkinlikler için bilgilendirme yapıldı. 5 Nisan’da başlayacak program iftardan sonra Valilik önünde kan bağışı ile başlayacak. 8 Nisan saat 12.00’da Yıldırım Beyazıt Camiinde Mevlid-i Şerif okunmasının ardından saat 19.00’da Highway AVM’de Küçük Melek Toplantı Salonunda İftar yemeği ve kutlama yapılacak. Kutlamaların son günü olan 10 Nisan saat 10.00’da Anıt Park’ta Çelenk sunma töreni ve saat 13.00 ile saat 17.00 arasında ise Valilik önünde teşkilat tanıtım standı kurulacak.

AHMET ÜMİT ZİYARET EDİLDİ

Polis Haftası kapsamında Vali Ümit’i ziyaret eden Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy etkinlikler hakkında bilgiler verip, kendilerine her zaman destek olan Vali Ümit’e teşekkür etti.

BAŞARILARINIZ BİZİM GURURUMUZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Ümit, “Âziz milletimizin gönlünde müstesna bir yere sahip olan Türk Polis Teşkilatımız; 177 yıllık tecrübesiyle dosta güven, düşmana korku vermeye devam ediyor. Sizlerin başarıları bizim gururumuz, ayağınıza takılan taş derdimizdir” dedi.

AZİZ MİLLETİMİZİN KAHRAMANLARI

Vali Ümit, “Sizler bizim evladımız, aziz milletimizin kahramanlarısınız. Toplumun huzur ve refahı, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için gece/gündüz demeden cansiperane çalışan Polis Teşkilatımızın tüm mensuplarına yaptıkları ulvî hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir