AK PARTİ DÖNEMİNDE BOLU’DA BATI KARADENİZ’İN EN DONANIMLI HAYVAN HASTANESİNİ KURDU

Halen günümüzde barınağı dahi olmayan belediyeler varken bizim dönemimizde 2018 yılında Bolu’ya hayvan hastanesi kurduk. Batı Karadeniz Bölgesinin en donanımlı hayvan hastanesi. Röntgeninden kan tahlil laboratuvarına, yoğun bakım ünitesine kadar tam teşekküllü bir hayvan hastanesi.

Her yıl 4 Nisan’da kutlanan Dünya Sokak Hayvanları gününde tüm Türkiye’de ve dünyada  hayvan severler sokak hayvanlarına  dikkat çekerken,  AK Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, sosyal medyada yaptığı paylaşımla sokak hayvanlarına merhamet etmenin  önemine vurgu yaptı.  Konak yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi.

“Dağlara yem serpin, Müslüman ülkede kuşlar açlığından öldü demesinler” diyen Hz. Osman ve yaptığı camilere suluklar ekleyen bir ecdadın torunlarıyız bizler. Her canlının yaşam hakkı vardır. Halen günümüzde barınağı dahi olmayan belediyeler varken bizim dönemimizde 2018 yılında Bolu’ya hayvan hastanesi kurduk. Batı Karadeniz Bölgesinin en donanımlı hayvan hastanesi. Röntgeninden kan tahlil labaratuvarına, yoğun bakım ünitesine kadar tam teşekküllü bir hayvan hastanesi. Tabi bunun yanı sıra Bolu’da hayvan sever derneklerinin olması, bireysel olarak sokak hayvanlarını besleyen kardeşlerimizin olması  çok güzel. Hayvan sever arkadaşlarımızla sürekli iletişim halindeyiz. Sokak hayvanları için ne gerekiyorsa bizler üzerimize düşeni her zaman yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Sevgili Peygamberimiz bir hadisi şerifinde  “Merhamet etmeyene rahmet olunmaz” buyurmuştur. Aslında bizler yanı başımızda yaşayan, sokağımızda, tabiatımızda yaşayan hayvanlara iyi davranarak kendi ruhumuza iyi davranmış oluruz. Sadece sokakta yaşayan hayvanlar değil elbette yaban hayat içinde milli parklar özellikle kış aylarında besleme yapıyor. Yaratılanı severim yaratandan ötürü düsturu ile, hayvanlara yapılan zulmün ve şiddetinde her zaman karşısındayız.

Unutmamak gerekir ki bu dünya sadece bizim değil hepimizindir.” Dedi.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir