Ak Partiden Mütekabiliyet Esaslı Yalanlama

Bolu Belediye Başkanı CHP’li Tanju Özcan 31 Mart 2019 yerel seçimlerinden sonra oturduğu Bolu Belediyesi Başkanlık koltuğunda icraatlerinden çok sansasyonel açıklamaları ile gündeme gelmeye devam ediyor.

Tanju Özcan son olarak bugün sosyal medya hesaplarından Ak partili bir belediye meclis üyesinin suya yapılan indirimlerin geri alınması için dava açtığını belirtmesi üzerine başta Ak Parti camiası olmak üzere büyük bir şaşkınlık yaşandı.

Tanju Özcan’ın paylaşımı on bilerce kez paylaşılıp beğenilirken telefon ile ulaştığımız Ak Partili yetkililer “Tanju Özcan’ın iftiralarına yetişmekte güçlük çekiyoruz. Meclis üyemizce açılan dava partimizden bağımsız, bireysel bir müracaattır bu nedenle davayı açan meclis üyesi arkadaşımız sosyal medya hesaplarından gerekli açıklamaları yapacak” açıklamalarında bulundular.

Hatice Dinç Ateş Püskürdü

Ardından sosyal paylaşım hesabından açıklama yapan Ak Parti Meclis Üyesi Avukat Hatice Dinç Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı doğruları söylemeye davet ederek şu açıklamalarda bulundu.

1. Bolumuzu ve Bolu halkının çıkarlarını düşünen bir vatandaş olarak, açmış olduğum davayı Tanju Özcan’ın sözde (diplomalı) bir hukukçu olarak bu şekilde nasıl yorumladığını anlayabilmiş değilim.

2. Açmış olduğum davada, kendisinin cesaret edip paylaşamadığı, ekte görünen davanın izahı bölümünün okunması ile anlaşılacağı üzere; Vatandaşlarımızdan büyük tepki alan, Dijital saatler ile mekanik saatler arasındaki belirlenen metreküp birim fiyatlarındaki % 80’lik fahiş farkı,

3. Dijital su saati kullananların metazori olarak mekanik saate dönüşlerini “zorunlu olarak değiştirilmesi” ibaresinin iptalini;

4. Talep etmiş bulunmaktayım. Tanju Özcan’da bunu bilmekte ancak gerçekdışı beyanlarla ve algı operasyonlarıyla kendi hata ve kusurlarını örtmek, halkı aldatmak amacıyla ne bir hukukçuya, ne de bir belediye başkanına yakışmayacak, gerçekdışı bu açıklamayı yapmıştır.

Kendisini doğruları söylemeye davet ediyorum. Kamuoyuna Saygılarımla………. Hatice DİNÇ – Avukat

Resim

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir