Ak Partili Isparta Belediyesinden Tanju Özcan’a Cevap Sert Oldu

Belediye meclis toplantılarında sürekli Düzce belediyesini hedef alan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan son belediye meclis toplantısında Isparta Belediyesini hedef alan açıklamalarda bulunmuştu.

Tanju Özcan’ın açıklamalarını izleyen Ak Parti Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen Isparta Belediye Meclisi toplantısında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı şu sözlerle eleştirdi;

Bolu Belediye Başkanı o kadar seviyesiz kişiliksiz bir açıklama yapmış. Bolu belediye başkanı o kadar seviyesiz kişiliksiz bir açıklama yapmış şunu söylüyor orada mecliste bir tartışma var böyle meclis kürsüsünde konuşma yapıyor aralarındaki hadise Düzce Belediyesi ile aralarında bir sürtüşme var. Yahu diyo Düzceliler üzülmesin diyor. Düzce Türkiye’nin en beceriksiz belediyesiydi, şimdi bir de Isparta çıktı ben diyor önceki dönemde su paraları 1 liraydı, MHP’li belediye başkanı vardı o zaman 1 liraydı diyor. Şimdi bu beceriksiz belediye başkanı suyu 5 lira 70 kuruş yaptı diyor. Arkadaşlar bizim içme suyumuzu biz 1 liradan 1 lira 10 kuruşa çıkarttık mı? 2019’dan beri beraberiz. 1 lirada hala bizim suyumuz. Nerede biz zam yapmışız?

Gelelim Bolu’ya 1 ton su kademesiz kaç ton kullanırsa kullansın 5 lira 62 kuruş Bolu Beledisiyesi’nde. Beceriksiz olan Isparta Belediyesi, becerikli olan Bolu Belediyesi. Arkadaşlar burada siyasi düşünmeyelim bizi söylüyor şu parti bu parti demiyor. Isparta Belediyesi diyor. Ayrıca okuma bedeli olarak her yazdığı pusuladan 3₺ para alıyor. 1 ton su kullanırsan 5 lira 62 kuruş 3 lira da okuma parası 8 lira 62 kuruş bir de bunu her altı ayda bir TEFE-TÜFE’ye bağlamış. Altı ayda bir TEFE’ye göre de bir fiyatlandırma yapıyor. Bunu bize nasıl söyleyebildiğini merak ediyorum.

Edepsizliği marifet sananlar, edepli insanları aptal sanırlarmış bilgisizlik üzerine inşa edilmiş söylemlerini siyasetçinin kaderiymiş gibi üzerime alabilirdim, içime atabilirdim. Ancak kamuoyunu yanıltıcı bilgiler olduğu için bunu da açıklama gereği hissettim.

Bolu nere? Isparta nere? Acaba bu vatandaş Ispartaya hiç gelmiş mi? Videoyu izledikten sonra Bolu’da bir çok insanla konuştum. İnanın bana içerledim ben buna. Bolu’da bu başkanla alakalı öyle şeyler söylediler ki inanın ben bunları size söyleyemem. Üzüldüm.

Açıklamalarında bulundu.

https://www.facebook.com/basdegirmen32/videos/4633406196785325/

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir