Bahadır Acar İçerisinde Ev Ve Mantar Üretim Tesislerinin Olduğu Araziyi Nasıl Satın Aldı?

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın prensi olara bilinen ve hanımından doğru akrabası olan Bahadır Acar, Özcan’ın göreve gelmesinden sonra Bolu Belediyesi’ne bağlı çeşitli iştiraklerde görevlendirilirken Çin’e akıllı ekran ihraç edilmesi çalışmalarınının fos çıkması ve sonrasında iptal edilen Belediye İş Merkezi İhalelerinden sonra görevine son verilerek yine belediye iştiraki olan Köroğlu Tarım ve Teknoloji Kooperatifinde görev yapmaya başlamıştı.

Alınan bilgiye göre Bahadır Acar’ın Köroğlu Tar. Tek. Kooperatifinde görev alması ile birlikte dayısı Kenan Ö’nün de aynı kooperatife bağlı Karacasu yolunda bulunan satış ofisinde Müdür olarak görev almasını sağladı.

Belediye içerisinde keyfiyete göre yapılan atamalardan sonra Alaaddin Yılmaz döneminden günümüze dek Bolu Belediyesi’nin yol ve kaldırım taş işlerini alan Kütahyalı Ali lakaplı Ali Ö. ‘nün Yaka Yakuplar köyünde bulunan içerisinde villa ve mantar çadırlarının bulunduğu araziyi Kenan Ö.’nün satın aldığı ancak asıl sahibinin ise Bahadır Acar olduğu, Acar’ın tepkilerden ve soruşturmalardan çekindiği için bu yerin tapu kaydını aynı zamanda dayısı olan Kenan Ö.nün adına yaptığı belirtiliyor.

İçerisinde Ev ve Mantar üretim tesisinin de yer aldığı yaklaşık 3 bin metre kare arazinin 2 milyon 500 bin TL bedel ile satın alındığı belirtilirken Bahadır Acar’ın bu kadar yüklü parayı nereden temin ettiği ise kamuoyu tarafından merak ediliyor.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir