Belediye’de Personel Alımı Hız Kazandı

31 Mart yerel seçimlerinden sonra Bolu Belediye Başkanı olan CHP’li Millet Vekili Tanju Özcan geçtiğimiz yıl kurban bayramında belediyedeki usulsüzlükler nedeni ile kayyım atanacağı ve görevden uzaklaştırılacağı istihbaratını alınca siyasi bir kurnazlık yaparak göçmen karşıtı açıklamalar yapıp bir anda ülke gündeminde trend olmuştu.

Görevden uzaklaştırıldığında usulsüzlüklerin bahane olacağını ileri sürecek olan Tanju Özcan’ın oyununa devlet aklı bekleyerek cevap vermiş ve nitekim kış aylarında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu imzalı soruşturmalar ardı ardına gelmişti.

Pili Biten Tanju Özcan’dan Personel Talimatı

Alınan kötü anket sonuçları ve hakkındaki soruşturmalar nedeni ile geri adım atan Tanju Özcan hakkındaki soruşturmalar nedeni ile sadece hapis vb. bir ceza almamayı düşünürken kurmaylarına “sonraki seçimde seçilme şansımız şimdiden çok düşük bu nedenle belediyede her birime mümkün olduğunca çok fazla eleman sokalım ve seçim sürecine girmeden bu kişileri belediye kadrosuna almak için elimizden geleni yapalım” talimatı verdiği ve bir çok birime haddinden fazla personel alındığı ve alımların da devam ettiği belirtiliyor.

Köstebek Kim?

Öte yandan başkan Özcan’ın talimatı ile Özcan döneminde işe alınan bir bayanın köstebek gibi kullanılarak sürekli değişik birimlerde görevlendirildiği ve bayanın yapmış olduğu fişlemeler neticesinde personellerin görev yerlerinin değiştirildiği yada işine son verildiği iddia ediliyor.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir