Bolu Belediyesi Tarım Kooperatifi Toplu Halde İşçi Çıkartmaya Başladı

Belediye Kooperatifi’nden 30 işçi çıkarıldı!
          Başkan Özcan Belediye bünyesinde kurulan kooperatifle ilgili geçmişte verdiği demeçlerde parlak cümleler kurarak birçok vaatlerde bulunmuş, diğer bütün belediyelerinde kendilerini örnek alacağını söylemişti.
           Bugün kooperatif çalışanları hayatlarının şokunu yaşadı. Bolu belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren kooperatifin zarar ettiği gerekçesiyle bugün 30 işçinin işten atıldığı haberi geldi. Bir o kadar daha işçinin de önümüzdeki günlerde işten çıkarılacağı ifade edildi.

      

        Bolu Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Belediye Kooperatifinde çalışan 30 işçinin işten çıkartıldığı belirtildi. Bugün itibariyle işten çıkarılan işçilere Kooperatifin zarar ettiği ve bu yüzden işten çıkartıldıkları belirtilirken, yakın zamanda bir otuz kişinin daha işten çıkarılacağı ifade ediliyor.
        Başkan Özcan; “Bu kooperatif ile istihdam yaratacağız. Türkiye’de ses getireceğiz. Çok güzel işler yapacağız” demişti.  
        Başkan Özcan Belediye bünyesinde kurulan kooperatifle ilgili geçmişte verdiği demeçlerde parlak cümleler kurarak vaatlerde bulunmuştu. Kooperatif vasıtası ile birçok vatandaşa istihdam sağlayacaklarını belirterek ; “çok iddialıyım. Bu kooperatif ile Türkiye’de ses getireceğiz. Çok güzel işler yapacağız. Bu süreçte de şeffaf bir şekilde katkılarınıza açığız. Bu kooperatif bir üst kooperatif olacak. Alttaki kooperatiflerin alım garantisi ile üretimi arttıracak. Bu kooperatif üzerinden birçok vatandaşımıza istihdam sağlayacağız. Çok heveslenerek bu aşamaya getirdik. Diğer belediye başkanları da bu konuyu yakından takip ediyorlar. Bu model başarılı olursa, onlar da aynı yola girebilirler. İnşallah biz başarılı oluruz. Diğer belediyelerimiz de bunu örnek alır” demişti.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir