Boluspor’u AK Partililer Omuzladı

Tanju Özcan’ın desteklediği Abdullah Abat yönetiminin takımı lig düşme seviyesine getirmesi ve zor durumda da istifa edip takımı zorda koymasından sonra gerçekleşen toplantıda 21 Mayıs 2022 tarihinde yapılacak olan kongreye kadar başkanlığı Oğuzhan Özçelik takımın aciz duruma düşmesini engellemek adına üstlenmişti.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın kurduğu ve destekleme sözü verdiği yönetim iş yapmayınca, Boluspor’da yönetim Ak Partililerden oluştu. Ak Partili isimler Ramazan Bayramı’nda kulüp yöneticileri ile bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

BOLUSPOR’U AK PARTİLİLER OMUZLADI

Yönetim Kurulu tarafından yapılacak kongreye kadar başkanlığı üstlenen Oğuzhan Özçelik, Yönetim Kurulu üyeleri İlhami Akça ve Ahmet Uzunoğlan Ak Parti Bolu İl Yönetim Kurulu üyeleri olarak dikkat çekerken yine Ak Parti önceki dönem Belediye Meclis Üyesi ve Başkan Yardımcısı Necip Çarıkçı’nın Boluspor’a hatırı sayılır bir bağış yaptığı belirtiliyor.

İLK GALİBİYETTE ŞOV YAPTI

Boluspor’da kötü günler sürerken deplasmanda oynanan Adanaspor maçıyla Ak Partililerin destekleyip ortada bırakmadığı kırmızı beyazlılar yüz güldürdü. Alınan galibiyet sonrasında daha bir ay önce Boluspor’a haciz gönderen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ise futbolcularla poz vererek en iyi bildiği işi yani şovunu yaptı.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir