Çivril Mahallesi’nden Muhammed Emin Demirkol’a tam destek

Ak Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç .Dr. Muhammet Emin Demirkol resmi makamlar ile STK’lara ziyaretlerini tamamladıktan sonra ilk mahalle gezisini Çivril Mahallesi’ne yaptı.

Çivril Mahallesi sakinlerinin bahçe kapılarında karşıladığı Doç. Dr. Muhammet Emin Demirkol’a halkın teveccühü gözlerden kaçmazken bazı vatandaşlar da mahalledeki çalışmalara AK Parti heyeti ile devam etti.

Halk Demirkol’u, Demirkol halkı tanıyor.

Çivril mahallesinde sevgi seline uğrayan Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol birçok vatandaşa ismi ile hitap ederken bir çok vatandaş da Demirkol’u zaten iyi tanıdıklarını ve ona oy vereceklerini dile getirdiler.

Demirkol ilk mahalle gezisine dopingle başladı

Çivril mahallesinde halkın büyük bir ilgi ve sevgi gösterdiği Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol ilk mahalle gezisinde Çivril mahallesi halkının göstermiş olduğu ilgi ve sevgiden çok memnun olduğunu Mahalle halkının kendisine iletmiş olduğu yayla yolu problemi ile ilgileneceğini ve yaylanın elektrik sorunları ile ilgili de Enerji Bakanlığı ile görüşmelerin hemen başlatılacağını dile getirdi.

3 YORUMLAR

0 0 oylar
Habere Puan Ver!
3 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
güven
güven
Ziyaretçi
6 Şubat 2024 10:22 22:22

Sevenlerin gönlünde sevilen BOLU Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol

Osman Mert
Osman Mert
Ziyaretçi
6 Şubat 2024 3:40 15:40

Yahu bu adamda garip bir şey var, ya bu adam Bolu için hizmet uğruna tüm birikimini feda ediyor ya da AKP bu sefer gerçekten liyakat ve ahlak sahibi birini bulup aday göstermiş. Helal olsun vallahi.

Emre
Emre
Ziyaretçi
6 Şubat 2024 3:32 15:32

Adam gibi adam

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir