D-100 Karayolu’nda Çift Otomobil Çarpışması Sonucu Hayatını Kaybeden Yaya: Hasan Hüseyin Öztürk

D-100 Karayolu’nda meydana gelen acı bir kaza sonucu, evine gitmekte olan 31 yaşındaki Hasan Hüseyin Öztürk, karşıya geçmeye çalışırken iki otomobilin çarpmasıyla yaşamını yitirdi. Ankara istikametinde seyreden Mert Ertuğ idaresindeki 14 KN 281 plakalı otomobil ve ismi belirlenemeyen 14 ABU 380 plakalı başka bir aracın çarpmasıyla trajik olay gerçekleşti.

Hasan Hüseyin Öztürk’ün ailesi, acı haberi alırken, olay yerinde bulunan yakınları büyük bir üzüntü içinde sinir krizleri geçirdi. Öztürk’ün, A-101 mağazasında çalıştığı ve mesai bitimi evine dönmek üzere yoldan geçerken kaza geçirdiği öğrenildi. Kazayı gören vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirerek bölgeye sağlık ve polis ekiplerinin yönlendirilmesini sağladı.

Kaza sonucunda hayatını kaybeden Öztürk’ün giydiği kıyafetlerin çarpmaların etkisiyle üzerinden çıkarak yola saçıldığı görüldü. Cumhuriyet Savcısı’nın incelemesinin ardından Öztürk’ün cansız bedeni, İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili detaylar ve güncel bilgiler için haberimizi takip edebilirsiniz.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir