Fatih Metin Veda Mesajı Yayınladı

Tarım ve Orman Bakan Yardımcılığı görevinden alınan ve yerini hemşerisi Veysel Tiryaki’ye bırakan Fatih Metin, bir veda mesajı yayınladı. Metin yayınladığı mesajda, “Ülkeme ve milletimize hizmet etmeyi bana nasip eden Rabbime sonsuz hamd olsun. Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde güçlü ve büyük Türkiye yolunda 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmak için azim ve kararlılıkla yürümeye devam edeceğiz” ifadeleri yer aldı.

Tarım ve Orman Bakan Yardımcılığı görevinden alınan ve yerini hemşerisi Veysel Tiryaki’ye bırakan Fatih Metin, bir veda mesajı yayınladı. Metin yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

“AK Partimizin kuruluş ile başlayan mücadelemiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle AK Parti Bolu il Başkanlığı, AK Parti 23. dönem Milletvekili, Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcılığı, Ekonomi Bakan Yardımcılığı, Ticaret Bakan Yardımcılığı olarak devam etti. Son olarak üç yıldır Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı olarak ifa ettiğim görevim bugün itibari ile son buldu. Çıktığımız bu kutlu yolda 20 yıldır her kademede verdiği görevler ile ülkeme ve milletimize hizmet etme fırsatı veren Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı ve saygılarımı arz ediyorum. Tarım ve Orman Bakan Yardımcılığı görevim boyunca birlikte çalışmış olduğum Sayın Bekir Pakdemirli Bakanımız da, Bakan Yardımcısı arkadaşlarıma çok kıymetli mesai arkadaşlarım Tarım ve Orman Bakanlığı mensuplarına teşekkürlerimi sunuyorum. Bakanımız Sayın Vahit Kirişçi ve yeni atanan Bakan Yardımcılarımıza başarılar diliyorum. Ülkeme ve milletimize hizmet etmeyi bana nasip eden Rabbime sonsuz hamd olsun. Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde güçlü ve büyük Türkiye yolunda 2023 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmak için azim ve kararlılıkla yürümeye devam edeceğiz. Allah memleketimizin ve aziz milletimizin yolunu her daim açık eylesin.”

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir