Fidan Kalp Krizi Geçirdi

Bolu Ziraat Odası Başkanı Hakkı Fidan, dün akşam saatlerinde geçirdiği kalp krizinin ardından kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı. Fidan’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Bolu’nun sevilen iş insanlarından Ziraat Odası Başkanı Hakkı Fidan, dün akşam saatlerinde göğsünde sıkışma şikayetiyle hastaneye kaldırıldı. Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen Fidan’ın kalp krizi geçirdiği belirlendi. Ameliyata alınan Fidan’ın kalp damarlarından birine stent takıldı. Başarılı geçen operasyonun ardından Fidan’ın hastanede tedavisinin devam ettiği ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

“BABAMIN DURUMU İYİ”

İş insanı Hakkı Fidan’ın oğlu Ahmet Fidan, babası hakkındaki gelişmeleri şu şekilde anlattı; “Dün akşam saatlerinde babam göğsünde bir sıkışma hissetti. Hemen kendisini Tıp Fakültesine getirdik. Burada yapılan muayene sonrası kalbine stent takıldı. Sabaha kadar Kardiyoloji servisi yoğun bakımda kaldıktan sonra stabil duruma gelince doktorların tavsiyesi üzerine normal odaya aldık. Babamın sağlık durumu şu an iyi ve daha da iyiye gidiyor. Babamın tüm sevenlerine selamları var. En kısa sürede babam eski sağlığına kavuşacaktır. Bizleri arayıp soranlara sonsuz teşekkür ederiz” dedi.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir