Gastronomi Bölümü ve Aşçılı Bölümü Öğrencileri Tanışma Etkinliğinde Bir Araya Geldi

Bolu Abant izzet Baysal Üniversitesi Mengen Yerleşkesinde eğitim öğretim faaliyeti gösteren Gastronomi Bölümü ve Aşçılık MYO 2022 – 2023 tanışma etkinliği gerçekleştirildi.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Mengen Yerleşkesinde eğitim öğretim faaliyeti gösteren Gastronomi Bölümü ve Aşçılık MYO 2022 – 2023 tanışma etkinliği gerçekleştirildi. Programa Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı ve İlçe Kaymakamı Ekrem Ender Ergün katıldı.

Program kapsamında yapılan konuşmalarda, BAİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, öğrencilere eğitimde birlik ve beraberliğin öneminden bahsederek, yeni kampüsün en kısa zamanda devreye gireceğini, eğitim ve öğretim olanaklarının daha da iyileşeceğini bunun için canla başla çalıştıklarını belirtti.

Ekrem Ender Ergün, öğrencilerin her zaman yanlarında olduğundan, gelecek yaşamlarında burada edindikleri tecrübelerin onlara yol gösterici olacağından bahsetti. Program kapsamında önceki dönemlerde eğitime başlayan öğrenciler ile yeni gelen öğrenciler tanışmış ve kaynaşmış oldu.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir