İŞTE MUHAMMED EMİN DEMİRKOL’UN 101 PROJESİNİN TAMAMI: HERKESE GÖRE BİR PROJE VAR

Bolu Belediye Başkan Adayı Ak Partili Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol 9 Mart Cumartesi günü tıklım tıklım dolan 3000 kişilik salonda şölen havasında geçen lansmanda 101 projesini tanıtmıştı. Rakipleri olan önceki Belediye Başkanı Tanju Özcan ve yine en yakın rakibi olan Cumhur ittifakı üyesi İlhan Durak’ın proje toplamlarından daha fazla proje açıklayan Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol 5 yıl içerisinde bu projelerini tamamlıyor. Bolu Son Haber’e açıklamalarda bulunan Demirkol “Projelerimizi büyük bir titizlikle ve samimiyetle oluşturduk. Yapamayacağımız hiç bir projemiz olmadığı gibi büyük projeler için gerekli bakanlıklardan destek sözü aldık. İktidar partisi de olmamızın artılarından faydalanarak Bolu halkı bize yetki verdiğinde inşallah bu projeleri tamamlayacağız. Seçilmemiz durumunda görev süremizin beşinci yılında Bolu gerçekleştireceğimiz projeler ile dolu dolu bir Bolu olacak inşallah. Ak Parti bu güne kadar ne söz verdi ise yapmıştır. Gerçek belediyecelik tüm halkımızın bildiği gibi Ak Parti belediyeciliğidir.” açıklamalarında bulundu.

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol 101 Projesini tanıttı. Peki Ak Parti Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol’un projeleri neler?

İşte Ak Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol’un tüm projeleri.

2 YORUMLAR

5 3 oylar
Habere Puan Ver!
2 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
GUVEN
GUVEN
Ziyaretçi
20 Mart 2024 11:32 23:32

Adam gibi adam, düşünür, sorgular, tartışır, okur, çalışır, adil olur. Adam gibi adam, dürüsttür, özü sözü birdir, namusludur, kul hakkı yemez, harama el uzatmaz.EMİN BAŞKAN GELİYOR….

GUVEN
GUVEN
Ziyaretçi
11 Mart 2024 2:28 14:28

#EminOlBoluKazanacakM.EMİN DEMİRKOL

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir