İzzet Baba “Şükran Günleri” İle Anılıyor

Bolu’ya eğitim ve sağlık alanında 146 tesis kazandıran hayırsever iş insanı İzzet Baysal, 33’üncüsü düzenlenen “Şükran Günleri” ile anılıyor.

 İzzet Baysal Vakfı ve Abant İzzet Baysal Üniversitesinin (AİBÜ) kurucusu merhum İzzet Baysal için Bolu Valiliği, Bolu Belediye Başkanlığı, AİBÜ ve Bolu Kent Konseyince düzenlenen Şükran Günleri, İzzet Baysal Caddesi’nde Bolu Belediyesi Bandosu eşliğinde düzenlenen kortej yürüyüşüyle başladı.

Etkinlikler kapsamında Bolu Gazel Folklor Gençlik ve Spor Kulübü Derneğince halk oyunu sergilendi, Türk Hava Kurumu (THK) pilotları, paramotorlarına astıkları Türk bayrağı ve İzzet Baysal’ın resmiyle kent semalarında uçuş gerçekleştirdi.

Törene, AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Belediye Başkanı Tanju Özcan, AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, İl Jandarma Komutanı Albay Haluk Saygılı, İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

İzzet Baysal Şükran Günleri, 14 Mayıs’ta AİBÜ Gastronomi ve Aşçılık Meslek Yüksekokulu kampüs devir teslim töreniyle sona erecek.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

Önceki İçerik
Sonraki İçerik
sanalbasin.com üyesidir